Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Hasle Linie Oslo ,  Norge

Quality Hotel™ Hasle Linie

Oslo,  Norge

Velkommen til Quality Hotel™ Hasle Linie! Hotellet finner du i den moderne og lett tilgjengelige bydelen Hasle i Oslo. Hotellet har 211 rom, restaurant Bistro X, bar med uteservering, treningssenter på 1600 kvm og stor konferansekapasitet.

Quality Hotel™ Hasle Linie 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,0
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Hasle Linie

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2026

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2026.

Når du bor på Quality Hotel™ Hasle Linie er du utenfor den kompakte bykjernen i Oslo, men allikevel sentralt og med enkel tilgang til alt det vidunderlige hovedstaden har å by på. Vil du ha en matbit eller ta en drink på uteservering, trenger du ikke engang forlate hotellet.

I nærheten av der det skjer

Hotellet ligger på Hasle, sentralt i Oslo, mellom Carl Berner, Løren, Sinsen og Tøyen. Hit kommer du deg enkelt med både buss og t-bane. Hotellet ligger kun åtte minutter med t-banen fra Jernbanetorget, Oslos knutepunkt. Fun fact for deg som er litt kjent i Oslo: det er faktisk like langt mellom Oslo S og Hasle som det er mellom Oslo S og Majorstuen.

The Social Bar & Bistro

Velkommen til The Social, den perfekte bistron og baren på hotellet vårt. Menyen byr på internasjonale bistroklassikere med en moderne vri. De sier at mat er den raskeste veien til våre hjerter - og vi er virkelig enige. Enten du leter etter et lettere matbit eller et solid måltid, har vi noe for alle. På sommeren anbefaler vi vår koselige uteservering.

Ekstra stort treningssenter

Dersom du syns det kjipeste med å reise er å komme ut av treningsrutinene, har du ingenting å grue deg til når du skal bo her. Sterk Helse med 1600 kvadratmeter treningssenter har det du måtte trenge av utstyr til både styrke- og utholdenhetstrening. Her trener du som gjest helt gratis.

Det perfekte hotellet for familier eller idrettslag

Quality Hotel™ Hasle Linie har til sammen 211 hotellrom, 408 senger, 3 store familierom og flere rom med sovesofa. Flere av hotellets dobbeltrom har også en connecting-dør mellom seg, noe som er perfekt for familier eller andre større selskap.

Konferanse hos oss

Test et nytt hotell neste gang du skal arrangere konferanse – ta turen til oss!  Storsalen vår på 475 kvadratmeter har plass til 450 stykker i kinooppsett. 

Du kan sjekke ledig konferanse kapasitet og booke online via Bookameeting eller oss en epost. 

Kontakt

  • Bøkkerveien 15 0579 Oslo , Norge

Om Quality Hotel Hasle Linie

Antall hotellrom

211 rom

Konferansekapasitet

700 mennesker totalt

450 i kinooppsett i den største salen 

350 ved langbord til middag

Flere fleksible møterom til en hver anledning

Finn frem til hotellet

Til/fra Gardermoen, Oslo lufthavn

Flybuss F5

T-bane

Linje 5 til Hasle

Buss

Vi anbefaler Oslo Taxi, telefon +47 02323

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.2.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.