Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Hasle Linie Oslo ,  Norge

Quality Hotel™ Hasle Linie

Oslo,  Norge

Velkommen til Quality Hotel™ Hasle Linie! Hotellet ligger i den moderne og lett tilgjengelige bydelen Hasle i Oslo. Hotellet har 211 rom, restaurant The Social bar og Bistro med uteservering, og stor konferansekapasitet.

Quality Hotel™ Hasle Linie 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,2
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Hasle Linie

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Når du bor på Quality Hotel™ Hasle Linie er du utenfor den kompakte bykjernen i Oslo, men allikevel sentralt og med enkel tilgang til alt det vidunderlige hovedstaden har å by på. Vil du ha en matbit eller ta en drink på uteservering, trenger du ikke engang forlate hotellet.

I nærheten av der det skjer

Hotellet ligger på Hasle, sentralt i Oslo, mellom Carl Berner, Løren, Sinsen og Tøyen. Hit kommer du deg enkelt med både buss og t-bane. Hotellet ligger kun åtte minutter med t-banen fra Jernbanetorget, Oslos knutepunkt. Fun fact for deg som er litt kjent i Oslo: det er faktisk like langt mellom Oslo S og Hasle som det er mellom Oslo S og Majorstuen.

The Social Bar & Bistro

Velkommen til The Social, den perfekte bistron og baren på hotellet vårt. Menyen byr på internasjonale bistroklassikere med en moderne vri. De sier at mat er den raskeste veien til våre hjerter - og vi er virkelig enige. Enten du leter etter et lettere matbit eller et solid måltid, har vi noe for alle. På sommeren anbefaler vi vår koselige uteservering.

Tilgjengelighetstilpasset

Uansett om du er rullestolbruker, har nedsatt syn eller hørsel eller har allergier skal du få et hyggelig opphold hos oss. Med gjennomgående funksjonelt design er Quality Hotel Hasle Linie tilgjengelig for alle, fra ankomst til avreise. Les mer om våre tilgjengelighetstilpassninger her

Ekstra stort treningssenter

Dersom du syns det kjipeste med å reise er å komme ut av treningsrutinene, har du ingenting å grue deg til når du skal bo her. Sterk Helse med 1600 kvadratmeter treningssenter har det du måtte trenge av utstyr til både styrke- og utholdenhetstrening. Her trener du som gjest for en rabattert pris.

Det perfekte hotellet for familier eller idrettslag

Quality Hotel™ Hasle Linie har til sammen 211 hotellrom, 408 senger, 3 store familierom og flere rom med sovesofa. Flere av hotellets dobbeltrom har også en connecting-dør mellom seg, noe som er perfekt for familier eller andre større selskap.

Konferanse hos oss

Test et nytt hotell neste gang du skal arrangere konferanse – ta turen til oss!  Storsalen vår på 475 kvadratmeter har plass til 450 stykker i kinooppsett. 

Du kan sjekke ledig konferanse kapasitet og booke online via Bookameeting eller oss en epost. 

Kontakt

  • Bøkkerveien 15 0579 Oslo , Norge

Om Quality Hotel Hasle Linie

Antall hotellrom

211 rom

Konferansekapasitet

700 mennesker totalt

450 i kinooppsett i den største salen 

350 ved langbord til middag

Flere fleksible møterom til en hver anledning

Finn frem til hotellet

Til/fra Gardermoen, Oslo lufthavn

Flybuss F5

T-bane og reiseinformasjon

Linje 5 til Hasle og linje 4 til Løren

Sjekk Ruter appen eller ruter.no for informasjon

Taxi

Vi anbefaler Oslo Taxi, telefon +47 02323

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.