Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Ramsalt Bodø ,  Norge

Quality Hotel™ Ramsalt

Bodø,  Norge

I Bodøs nyeste bydel, like ved jernbanestasjon og bypromenade, ligger Quality Hotel Ramsalt. Nyt utsikten over sjøkanten fra The Social Bar & Bistro. Med inspirerende fasiliteter ligger alt til rette for å utforske by og storslått natur.

Quality Hotel™ Ramsalt 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
5,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

5,5
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Ramsalt

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

I et helt nytt og spennende område på havnepromenaden i Bodø sentrum, er Quality Hotel™ Ramsalt det perfekte utgangspunkt for å utforske alt Bodø og Nord Norge har å by på. Quality Hotel™ Ramsalt er et nytt og storslått hotell med nydelig sjøutsikt og inspirerende fasiliteter. Like i nærheten finner du jernbanestasjonen, shoppingmuligheter og kultur- og servicetilbud. På hotellet finner du restaurant ved vannkanten, bar, treningsrom og kurs- og konferansefasiliteter.

Beliggende i Ramsalt – byens nye område

Ramsalt er navnet på Bodøs nye bydel, og det ligger langs havnepromenaden i sentrum. Området utvikles til en ny og levende bydel med alt av fasiliteter og servicetilbud. Her er du rett ved jernbanestasjonen og hurtigrutekaia, og med kort vei til Bodø lufthavn. Fra Quality Hotel Ramsalt er det kort vei til de store opplevelsene alle snakker om, alt fra den mektige Saltstraumen, til rå naturopplevelser og fortryllende nordlys. 

Middag eller drink med utrolig utsikt over havet

I hotellets restaurant, The Social Bar & Bistro, er menyen laget for å tilby klassiske bistroretter med en moderne vri. Uansett om du søker en liten munnfull eller et herlig måltid, så har vi noe for alle. The Social ligger vakkert til på bryggekanten. Hotellet har også en bar, hvor du ta det rolig med godt drikke og avslappende utsikt over vannet. Book bord her!

Konferanseanlegg med stor kapasitet

Dette er stedet å komme til om du skal arrangere kurs eller konferanse i Bodø. Hotellet har kapasitet til å ta imot opptil 700 personer på konferanse. Storsalen på 465 kvm har en fantastisk sjøutsikt som alltid gir dere noe å prate om under minglingen. Storsalen kan også deles inn i tre like rom på omtrent 155 kvm. I tillegg til storsalen er kan du velge mellom ni mindre møterom.

Kontakt

  • Sjøgata 37/39 8006 Bodø , Norge

Vanlige spørsmål

Finne frem til hotellet

Med tog

Gå av toget på Bodø stasjon, fra togstasjonen tar det omtrent 5 minutter å gå til hotellet.

Fra Bodø lufthavn

Ta bussen fra flyplassen til stasjonen som heter Bodø domkirke. Fra busstoppet tar det omtrent 4 minutter å gå til hotellet.

Taxi

Vi anbefaler Bodø taxi. Telefon +47 07550.

Om Quality Hotel Ramsalt

Antall rom

250 rom

Antall møterom

10 stk

Avstand til flyplassen

Bodø Lufthavn, 2,5 km

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.