Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Dalen Hotel Dalen ,  Norge

Dalen Hotel

Dalen,  Norge

I naturskjønne omgivelser, innerst i enden av Telemarkskanalen, ligger selve eventyrhotellet, Dalen Hotel. Et av Norges eldste hotell fra 1894 inviterer deg inn til en magiske verden fra april til desember.

Dalen Hotel 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Eventyrhotellet, Dalen Hotel, er et majestetisk og ikonisk bygg tatt rett ut fra eventyrbøkene. Hotellet kan skilte med 49 historiske rom, en storslått peisestue, originale salonger, restaurant og terrasse med utsyn over vakre grøntområder.

Eventyrhotellet i hjertet av Norge

Innerst i enden av Telemarkskanalen åpenbarer Dalen Hotel seg som et eventyrslott. Hotellet ble bygd i 1849, og er et av Norges mest unike og trollbindende destinasjoner. Kombiner besøket med å seile på Telemarkskanalen ombord på MS Henrik Ibsen for en historisk reise tilbake i tid, men med moderne komfort og service. Hotellet har 49 sjarmerende rom, en storslått peisestue, originalt innredede salonger, unike Restaurant Bandak, og en terrasse med utsyn over et fantastisk frodig hagelandskap hvor du kan nyte ro, rekreasjon og velvære.

Restaurant Bandak – kulinariske og historiske opplevelser

I eventyrlig stil, utpreger Restaurant Bandak seg som et av hotellets viktigste severdigheter. Restauranten er bevart i original stand, og holder århundrer med historie i veggene. På samme måte som rike og prominente gjester besøkte hotellet og nøt unike kulinariske matopplevelser sent på 1800-tallet, er ambisjonen å ønske alle gjester velkommen med samme standard i dag. I tråd med hotellets historie og originale identitet, er menykomposisjonen påvirket av det elegante og sofistikerte franske kjøkken. Det serveres faste 3- og 5-retters menyer, samt en unik smaksmeny.

Kontakt

  • Hotellvegen 33 3880 Dalen , Norge

Finn frem til hotellet

Nærmeste flyplass

Gardermoen, 340 km. Cirka 4 timer med bil.

Lokaltrafikk

Kanalbåt eller buss

Taxi

Vi anbefaler Tokke Taxi, +47 99 49 48 17

Om hotellet

Antall hotellrom

49 hotellrom

Antall konferanserom

1 konferanserom

Avstand til kollektivtrafikk

100 meter

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.