Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Son Spa Son ,  Norge

Son Spa

Son,  Norge

Son Spa er et av de største spahotellene i Norge, med herlig beliggenhet helt i vannkanten og med gangavstand til idylliske Son sentrum. Opplev den gode atmosfæren preget av maritim historie, på konferanse, med kjæresten eller med venner.

Son Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
4,7
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

4,7
av 10
Vurdering av Son Spa

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Son Spa ligger i det idylliske tettstedet Son i Oslofjorden, bare 40 minutter fra Oslo. Hotellets unike atmosfære og interiør tar utgangspunkt i tettstedets spesielle maritime historie. 

Sunnhet og velvære

Vi setter sunnhet og velvære i fokus både i våre 148 hotellrom, i våre 14 konferanserom og spesielt i vår spa-avdeling, hvor du kan nyte både avslappende og forfriskende behandlinger. Vi har fokus på aktiviteter, innendørs og utendørs, trening og sunn mat. Vår restaurant er opptatt av at alle måltider skal være varierte, sunne og gode for kroppen.

Nærkontakt med naturen

Med fantastisk uterestaurant og egen marina med båtplasser er dette hotellet for deg som liker nærkontakt med havet og naturen. Her kan du padle kajakk på Oslofjorden, eller ta bena fatt langs kyststien som går forbi rett utenfor hotellet. Om du foretrekker å ta dagen med ro, en bok og noe godt å drikke, vil du finne roen på vår store veranda, med utsikt over fjord og land. 

Son Spa

Vi har en av landets største spaavdelinger, og ønsker deg velkommen inn til et variert opphold med mange muligheter. Her kan du enten besøke spaavdelingens 1. etasje med en rekke forskjellige basseng, badstuer og utendørs jacuzzi, eller prøve vårt eget spakoncept Circle of Senses, hvor en spaguide veileder dere gjennom ulike stasjoner. Vi har også et fyldig behandlingstilbud for deg som ønsker en god massasje, body wrap eller behandling.

Konferanse

Vi tilrettelegger for alt av kurs og konferanser for opp til 150 deltagere. Alle våre møterom byr på en fantastisk utsikt mot havet, som både gir en naturlig og frisk belysning, og inspirasjon for kreativt arbeid. Vi hjelper deg med å arrangere kurs eller konferanse, slik at det blir et best mulig resultat under oppholdet. Vi bidrar også med planlegging av aktiviteter i forbindelse med konferansen, om det så er mat, båttur eller spa. 

Selskap

Vår restaurant egner seg godt for deg som vil arrangere et selskap, uansett anledning eller antall gjester. Et besøk i restauranten kan med fordel kombineres med et besøk i vår spaavdeling, og avsluttes med et besøk i baren eller ute på verandaen. Fra begge steder kan du nyte den fargerike solnedgangen over Oslofjorden.

Omgivelser

Son ligger i underkant av en time fra Oslo, og er et gammelt tettsted, de første referansene til stedet kan man finne allerede på 1300-tallet. Under hollendertiden, fra 1500 til 1800-tallet, var Son en viktig tømmerhavn, med sin sentrale plassering i Oslofjorden med det som er fjorden dypeste naturlige havn. Son ble også et rikt ladested, med sine små trehus og trange smug som gir et særpreg som man gjerne forbinder med kystbyer på Sørlandet. Tidlig i det 20. århundre ble Son en kunstnerby, noe den fortsatt bærer preg av med flere atelier og gallerier. Son småbåthavn er i dag en av de mest kjente i landet, og i Son kystkultursenters museumshavn kan man se slipp av trebåter, og flere gamle bygninger med mye historie. Fra Son kan du også gå langs kysten i kupert kystterreng fra Son, over en rekke strender og inn mot Moss kommune, hvor kyststier fortsetter videre sørover.

Kontakt

  • Telefon: +47 64 98 48 00
  • Faks: +47 64 98 48 99
  • E-post: stay@sonspa.no
  • Org. nr: 991 377 891
  • Hollandveien 1555 Son , Norge

Finn frem til hotellet

Med tog

Sonsveien stasjon (4 km)

Med taxi

Follo Taxi, telefon 06485

Om Son Spa

Antall hotellrom

148 rom - 444 senger

Antall konferanselokaler

14 møterom - maks 326 personer

Avstand flyplass

Oslo Airport Gardermoen: 97 km,
ca 1 time og 10 minutter med bil. 

Avstand kollektivtrafikk

Bussholdeplass: 500 meter

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.