Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norge

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Quality Hotel Sarpsborg er et av Norges største familie- og konferansehotell og ligger kun 50 minutters kjøring fra Oslo. For familiebesøkende har vi Superland og Badeland. Konferansegjestene kan møtes i moderne lokaler.

Quality Hotel™ Sarpsborg 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,6
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,6
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Sarpsborg

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

På Quality Hotel i Sarpsborg er vi opptatt av at både voksne og barn skal få opplevelser for livet. Vi er både barnas hotell med Superland/badeland, og konferansehotell med fokus på aktiviteter og opplevelser.

Beliggenhet & parkering

Quality Hotel Sarpsborg ligger i Sarpsborg by, bare en kort kjøretur fra Oslo. Du kan lese mer om Sarpsborg her.
Vi har en stor parkeringsplass rett utenfor hotellet, som er gratis i en time, deretter er prisen 15 NOK per time og 60 NOK per døgn - ved sammenhengende parkering. Kjører du ut og inn igjen, begynner taksten på nytt.

Superland/ Badeland 

Velkommen til Superland! Her har du et mangfold av aktiviteter som passer for både store og små. Badeland er vårt 2000 kvadratmeter store badeeldorado, hvor du kan skap nye opplevelser til minneboka. Vil du vite mer om Superland og Badeland, kan du ta en titt under "superland-siden" vår for informasjon og åpningstider. Inngang er ikke inkludert i overnattingspriser, men våre hotellgjester får rabatt på inngang til Superland og badeland ved kjøp av billetter i hotellresepsjonen. 

Trening

Våre hotellgjester over 16 år trener gratis på Family Sports Club hos oss. Treningssenteret er i topp moderne lokaler og er vellustyrt. Hvis det frister med en treningsøkt mens du  er på hotell, passer dette perfekt. 
Vi låner ut treningskort i hotellresepsjonen, i et begrenset antall. Les mer om treningssenteret her: FSC

Velvet Spa

Det er ikke mye som er bedre enn en time på spa etter en lang dag. Velvet Spa har 9 forskjellige behandlingsrom og utfører i dag opp i mot 100 forskjellige behandlinger.
Se de ulike behandlingene, åpningstider og bestill din time her: Velvetspa.no

Opplevelseskonferanse

Hotellet har en konferanseavdeling med fleksible rom og moderne utstyr. Vi har både store og små, korte og lange, enkle og eksklusive rom. Uansett om det er et tradisjonelt eller superkreativt møte du skal ha, kan du ha det hos oss. Vi har moderne infrastruktur, avansert teknologi, kompetanse og et dedikert team. Konferanser hvor du i tillegg får en opplevelse utenom det vanlige står i fokus hos oss.

The Social Bar & Bistro

Fra perioden 29.6.24 til 11.8.24 er The Social Bar & Bistro stengt for sommeren. I denne perioden har vi  buffet i vår restaurant. 

I The Social Bar & Bistro serverer vi bistroretter av ypperste klasse. Det er også anledning til å leie lokalene for selskap, om det så er familiefeiring eller forretningsmiddag. Restauranten er delt opp i forskjellige stuer av varierende størrelse, og tilbyr dermed mange muligheter for alle anledninger.

INSPIRIA Science Center

INSPIRIA science center, som ligger rett overfor hotellet. Les mer og kjøp biletter her: https://www.inspiria.no/

Lading av elbil

Trenger du å lade el-bilen? Rett ved siden av hotellet ligger INSPIRIA Ladepark, her kan du lade ekstra grønt og ekstra billig. Betaling skjer hos INSPIRIA og på deres automater.

Kontakt

  • Bjørnstadveien 20 1712 Sarpsborg , Norge

Finn frem til hotellet

Med tog

Ta tog til Sarpsborg. Fra sentrum tar det fem minutter med taxi eller buss.

Med buss

Det er holdeplass rett utenfor hotellet som heter Quality Hotel Sarpsborg. Hit går det buss både fra Oslo, og fra Sarpsborg sentrum.

Med taxi

Det tar ca fem minutter med taxi fra Sarpsborg sentrum. Du kan bestille taxi fra Taxisentralen på telefon +47 02600.

Om Quality Hotel Sarpsborg

Antall hotellrom

260 stk - 720 senger

Antall konferanselokaler

24 stk - plass til over 2000 deltagere

Avstand flyplass

1 time og 40 minutter med bil fra Oslo Lufthavn Gardermoen

Avstand kollektivtrafikk

Nærmeste busstopp er rett utenfor døra på hotellet. 

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.