Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Tromsø

I Tromsø, også kjent under navnet Nordens Paris, møter du en heftig kombinasjon av rå natur, magiske øyeblikk og varme mennesker.

Vil du ha en pakke? I Packtivity kan du velge mellom opplevelser og aktiviteter du kan booke i samme slengen som hotelloppholdet. Bare hyggelig!

Bo på et av våre fem hotell midt i Tromsø sentrum og opplev nordlys, bekmørke og arktiske eventyr på ordentlig! Hotellene ligger alle i sentrum av byen, bare 10 minutters kjøretur fra Tromsø Lufthavn, Langnes. I Tromsø kan du ta en pause i historiske Ølhallen, Tromsøs eldste pub, og sjekke ut Macks Ølbryggeri.

På et av våre hotell kan du også slappe av i byens eneste utendørs boblebad, på hotellets tak. Er du heldig vil aurora borealis stå for underholdningen med sitt lysshow over den nordnorske himmelen. Om du liker høyder, potensiell frisk bris og panoramautsikt er det verdt å ta Fjellheisen opp til Storsteinen, med både kafé og utendørs utkikkssted.

Ikke minst må velkjente Ishavskatedralen med konserter og kulturarrangementer ses, og for familien er det arktiske opplevelsessenteret Polaria et spennende sted å tilbringe dagen. På sommeren får du ikke minst med deg midnattssolen. Sommerstid i Tromsø er også perfekt for å dra på RIB-turer og fjordcruise, eller kanskje frister det mer med havkajakk og breturer?

Les mindre
6 hotell i Tromsø

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.