Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Oslo Airport Gardermoen ,  Norge

Clarion Hotel® Oslo Airport

Gardermoen,  Norge Midlertidig stengt 01.07.24 - 10.08.24

Clarion Hotel Oslo Airport er et av Norges største konferansehotell og ligger kun åtte minutter fra Gardermoen med shuttlebuss. Med lidenskap for service og fleksible møtelokaler er ditt arrangement i trygge hender her.

Clarion Hotel® Oslo Airport 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Clarion Hotel® Oslo Airport, Norges største konferansehotell, ligger sentralt til ved Oslo lufthavn Gardermoen. Hotellet tilbyr over 45 fleksible møterom med en totalkapasitet på 8000 konferansedeltakere.

Åtte minutter fra resten av verden

Hotellet ligger kun åtte minutter unna Oslo lufthavn Gardermoen med bil, noe som gjør det enkelt å samle deltakere fra hele verden, enten det er en konferanse, kongress, et event eller jubileum. Les om Gardermoen her. Nærheten til Oslo sentrum, kun 19 minutter med tog fra flyplassen, gir våre gjester muligheten til å oppleve hva hovedstaden har å by på dersom det er ønskelig. Du kan lese mer om Oslo her.

Hvis dere vil se mer av hotellet, kan dere klikke her for å få en 360-visning.

Konferanse med det lille ekstra

Som Norges største konferansehotell har vi spesialkompetanse på planlegging og gjennomføring av små og store arrangementer. Enten dere skal ha en stor konferanse, firmafest, eller et lite møte har vi lokaler for dere. Ingenting blir lagt til tilfeldighetene og vi vil ha full oversikt over hva som skal skje til enhver tid. Det sikrer at du får det arrangementet du ikke bare håpet på, men regnet med!

Stort, men personlig hotell

På tross av størrelsen legger vi vekt på å være et personlig hotell. Våre ansatte vet å gi personlig service og vi tar gjerne et helhetsansvar for ditt arrangement. Våre 435 lyse og moderne rom sikrer alle gjester en god natts søvn og et komfortabelt opphold.

Restaurant & bar

I tillegg til deilige senger og moderne konferanselokaler kan hotellet tilby restaurant og bar. Vi serverer deg sunn og god frokost, lunsj og middag og våre bartendere sørger for koselig stemning i baren. À la carte restauranten, The Social Bar & Bistro, serverer klassiske og smakfulle retter. Clarion Hotel® Oslo Airport er opptatt av at du skal kunne nyte vår mat med god samvittighet. Les mer om vår matpolicy her.

Fitness & Relax

En treningsøkt før frokost? Kanskje en tur i badstuen etter en lang dag? Hos Clarion Hotel® Oslo Airport Fitness & Relax kan du nyte ro og avslapping eller svette ut akkurat når du føler for det.

The Qube

The Qube er kåret til ”Beste Storarena” av HSMAI hele to ganger. Bygget har et netto etasjeareal på 13.000 kvm. Kongressalen brukes til messer, kurs og konferanser og er dimensjonert for inntil 6 000 personer. Det kan serveres middag til 4 500 gjester.

Cash free

Clarion Hotel® Oslo Airport gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Kontakt

  • Hans Gaarders vei 15 2060 Gardermoen , Norge

Finn frem til hotellet

Fra Oslo Lufthavn Gardermoen til hotellet:
Buss

Shuttlebuss S44 går mellom hotellet og flyplassen, fra plattform 40 på flyplassen. Ta kontakt med resepsjonen for aktuelle busstider eller finn tider i Vy-appen. Billett kjøpes i Vy-appen eller på bussen, pris 80 NOK per person en vei.

Tog

Flytoget eller NSB til Oslo Lufthavn Gardermoen.

Taxi

Vi anbefaler Øvre Romerike Taxi.
De kan nås på tlf 03550.

Om Clarion Hotel® Oslo Airport

Antall hotellrom

435 rom - 789 sengeplasser
Sammen med nabohotellet, Comfort Hotel Runway, tilbys det over 1400 sengeplasser.

Antall konferanserom

45 stk - totalkapasitet 8000 personer

Avstand flyplass

Oslo Lufthavn Gardermoen: 8 minutter med buss/taxi

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.