Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotel Brosundet Ålesund ,  Norge

Hotel Brosundet

Ålesund,  Norge

Hotel Brosundet er en hotellperle i sentrale Ålesund. Her bor du rett ved kaikanten, og du kan til og med fiske fra rommet. Spis frokost med utsikt over Brosundet, nyt et bedre måltid på Apotekergata No.5 eller en god cocktail på Arkivet Bar. Velkommen!

Hotel Brosundet 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

På Hotel Brosundet bor du i et av Ålesunds mest spennende bygg, en tidligere sjøbod rett ved vannkanten. Hos oss bor du bra, nyter gode måltider, har effektive møter, trener og begynner dagen med en herlig frokost.

Midt i byen, og rett ved vannet

Hotel Brosundet er et designet hotell som ligger i hjertet av sjarmerende Ålesund. Vi har skapt hotellet omkring tanken på å verdsette historien, med blikket vendt mot fremtiden.Ytterveggene til hotellet faller rett ned i Brosundet,  den egentlige bykjernen i Ålesund. Med havet rett utenfor hotelldøren er det kort vei til fjordene og spektakulære Sunnmørsalpene.

A place to dream

Akkurat som i fordums tid, kan du fra vinduene i bygningene fortsatt se båtene seile inn og ut av sundet, og fiskeskøytene som leverer sin ferske fangst. Det er forankringen i historien til de gamle sjøbodene i kombinasjon med et fornyet, urbant og internasjonalt uttrykk som gir Hotel Brosundet sin kontinentale følelse i stemningsfulle omgivelser.

Hotellet er et naturlig utgangspunkt for de som ønsker å oppleve Jugendbyen Ålesund, fjordene og Sunnmørsalpene samt kystkulturen og storhavet. Her kan du lese mer om Ålesund.

Alt fra standardrom til eget fyrtårn

Hotel Brosundet består av 129 hotellrom, inkludert rom 47 som er idylliske Molja Fyr – et landemerke kun et steinkast fra Hotel Brosundet. Som gjest i Molja Fyr får du frokost levert på døren hver morgen. Perfekt som bryllupssuite eller for deg som vil oppleve et lite eventyr i hverdagen. Les mer om våre hotellrom her og Molja fyr her.

Restaurant, butikk og bar

I vår restaurant Apotekergata No. 5 arbeider kjøkkenet ut fra de ulike sesongene og våre menyer forandres og baseres på den Sunnmørske topografien. I kombinasjon med et nøye utvalgt viner og et bredt sortiment av øl er dette en avslappende og populær møteplass. Om sommeren kan du nyte sol og digg mat på lekteren. På hjørnet i sjarmerende Apotekergata finner du Butikken. Dette er vår lille landhandel der du kan kjøpe brød og bakst fra lokalt håndtverksbakeri, kaffe laget på lokalt brente bønner, ferdige lunsjretter, egenproduserte varer fra Apotekergata No. 5, samt lokale og internasjonale delikatesser. Arkivet Bar er kjent for sin herlige atmosfære, sine signaturcoctails, sitt store utvalg av øl og et bredt sortiment av vin og champagne. Baren passer for alt fra avslappede jobbmøter til en kveld ute med venner. Les mer om Apotekergata No. 5, Butikken og Arkivet Bar her.

Bra forutsetninger for en produktiv møtedag

Hotel Brosundet har funksjonelle og delikate møterom i tillegg til eget styrerom. Med en behagelig atmosfære og delikat interiør ligger alt til rette for en produktiv møtedag. Våre møterom er utstyrt med trådløst AV-utstyr, videokonferanse, teleslynge og lydsystem i tak og fronthøyttalere. Utstyret har alle tilkoblingsmuligheter. Les mer om våre møterom og hva vi kan tilby her.

Skreddersydde opplevelser

Hotel Brosundet er en del av 62°NORD og for våre gjester skreddersyr vi program med aktiviteter og opplevelser på Sunnmøre. Hotellet har egne båter og helikopter slik at opplevelsen starter ved hotelldøren.

Ålesund og Sunnmøre er det perfekte utgangspunkt for å oppleve noen av Norges vakreste naturopplevelser. Med aktiviteter rett utenfor døren ligger alt til rette for et innholdsrikt og spennende opphold.

Historie

Hotellet har en lang og spennende historie. Navnet er hentet fra den gamle havnen “Brosundet”. Bygningen er en gammel sjøbod fra 1918, der man tidligere tørket og saltet torsk for eksport til Portugal og Brasil. Det er akkurat forankringen i historien, til den gamle sjøboden, i kombinasjon med en ny urban og internasjonal stil som gir Hotel Brosundet dets kontinentale følelse. Torskefiske har hatt stor betydning for Ålesund som by, hvilket du kan lære deg mer om i hotellets mange utstillinger.

Kontakt

  • Apotekergata 1-5 6004 Ålesund , Norge

Finne frem til hotellet

Buss

Rutebilstasjonen i Ålesund, 5 min gange

Tog

Tog til Åndalsnes. Buss derfra til Ålesund tar ca 1,5 time. 

Fra flyplassen

Flybuss fra Vigra lufthavn

Taxi

Ålesund Taxi +47 70 10 30 00

Om Hotel Brosundet

Antall rom 

132 rom

Antall møterom

4 stk - Fra 10 til 50 personer 

Avstand til flyplassen

Vigra Lufthavn 20 km, ca 30 min

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.