Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Kristiansand

Sørlandets hovedstad Kristiansand kalles ikke «sommerbyen» for ingenting. Her nytes skjærgården, bryggene og badeplassene til det fulle. Fra Kristiansand lufthavn Kjevik tar det ca.

20 minutter inn til Kristiansand sentrum, og fra våre hotell i Kristiansand er det lett å utforske byens mange perler. Hotellene har perfekt beliggenhet midt i sentrum. Comfort Hotel Kristiansand med parkeringsanlegg og treningsrom ligger 200 meter fra Kristiansand stasjon. Clarion Hotel Ernst med restaurant, bar og relaxavdeling finner du 50 meter fra gågaten Markens. Året rundt byr Kristiansand på opplevelser. Besøk festivaler, eller ta turen til teater- og konserthuset Kilden, Kristiansand Kunsthall og Sørlandets Kunstmuseum. På Torvet ligger Kristiansand domkirke og Rådhuset. Sommerstid er det et must å tusle rundt på Fiskebrygga ved Gravane-kanalen, hvor ferske reker, deilig sjømat og hyggelige restauranter er i vente. Ikke minst er byen kjent som «Barnas by», med Dyreparken som Norges nest mest besøkte attraksjon. Her får barna se eksotiske dyr, Kardemomme by, Kaptein Sabeltann og mye mer. Badeanlegget Aquarama Bad på Bystranden er også verdt å få med seg på varme sommerdager, og for de som liker saltvann og vakre øyer kan M/B Øya, M/B Høllen og MS Bragdøya ta deg med ut på båttur.

Les mindre
4 hotell i Kristiansand

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

Oppdag Hotell Restaurant Konferanse
3.2.13.011 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.