Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Xpress Central Station Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Xpress Central Station

Oslo,  Norge

Med beliggenhet midt i pulserende Oslo og rett utenfor døra på Oslo S, inviterer Comfort Hotel Xpress Central Station inn til et nytenkende og effektivt konsept som dekker alle dine grunleggende behov. Resten får du ute i byen, gjerne på våre tips.

Comfort Hotel® Xpress Central Station 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,3
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Xpress Central Station

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Midt i pulserende Oslo ligger Comfort Hotel Xpress Central Station. Femti meter fra Jernbanetorget bor du i et nytenkende og effektivt hotell, som fyller dine grunnleggende behov.  

Joda, hotell åpner hele tiden. Men ingen som dette.

På Comfort Hotel Xpress møtes italienske businessmenn og finske backpackere i lobbyen, pluss et par islandske rappere og japanske globetrottere. Til felles? De er ute etter å oppleve alt det Oslo kan by på. Sjekk her for å se hva Oslo har å tilby.

Lobby

Lave skuldre er stikkordet. Det er ikke mange herr og fru her, vi har fornavn og vi bruker dem hyppig. Sjekk ut lobbyshoppen for ting du kanskje trenger - den er åpen dag og natt. Der finner du også frokostutvalget vårt.

Shopping

Når du bor midt i Oslo er det kort vei til alt. I og med at du bor midt i smørøyet har du eksepsjonelt mange muligheter.  Hovedgata Karl Johan er bokstavelig talt rett rundt hjørnet, men i og med at du er i hovedstaden har du alt du kan tenke deg, bare et steinkast unna. Fortell oss hva du er på utkikk etter, og vi guider deg i rett retning.

Restaurant & Bar

Ett ord: Mange. Som flaks er har vi sultne medarbeidere som mer enn gjerne peker ut riktig restaurant og barer for deg, basert på hva du har lyst til å spise eller drikke, eller hvor mye du har lyst til å betale. Uansett om det er en burger, sjømat, grønnsaker eller snop - Oslo kommer ikke til å skuffe.

No fuzz

Dette er et hotell med smarte løsninger, for deg som ikke vil legge penger på unødvendige saker. Det betyr at du slipper dyre tjenester som room service og minibar på rommet. Derimot finner du mye snacks, mat og drikke til rimelige priser i vår Barception, som er åpen døgnet rundt. Vi gjør også vårt beste for å påvirke miljøet så lite som mulig, noe du vil merke når du bor her. Vi har kuttet ut hotellrestauranten, og bytter ikke håndklær og sengetøy for deg hver dag.

Kule og kompakte rom

Vi har 196 smarte hotellrom, som er kompakte, med lekre farger og moderne møbler. Du får alltid et rent og fresht rom når du kommer til oss. Men for å kunne være et enda rimeligere hotellalternativ i Oslo så ryddes ikke rommene for deg hver dag. Om du bor over en periode, rydder og vasker vi rommet hver fjerde dag. Vi kommer gjerne og fikser litt for deg i mellomtiden, men da mot en mindre avgift. Kom, så forteller vi deg mer om hvorfor og hvordan!

Vi ønsker velkommen til Comfort Hotel Xpress Central Station i Oslo - det perfekte valget for den moderne og prisbevisste på tur!

Kontakt

  • Fred Olsens gate 11 0152 Oslo , Norge

Finn frem til hotellet

T-bane, buss og trikk

Oslo S/Jernbanetorget

Fra Oslo Airport

Flytoget til Oslo S

Taxi

Vi anbefaler Oslo Taxi på 02323

Om Comfort Hotel Xpress Central Station

Antall hotellrom

196 rom

Avstand flyplass

Oslo Lufthavn: 52 km, ca 35 min

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass Jernbanetorget: 30 m
T-Banestasjon Jernbanetorget: 50 m

Fra Oslo S går flytog samt flybuss til Oslo Airport

Om Comfort Hotel©

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.