Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Xpress Central Station Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Xpress Central Station

Oslo,  Norge

Med beliggenhet midt i pulserende Oslo og rett utenfor døra på Oslo S, inviterer Comfort Hotel Xpress Central Station inn til et nytenkende og effektivt konsept som dekker alle dine grunleggende behov. Resten får du ute i byen, gjerne på våre tips.

Comfort Hotel® Xpress Central Station 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Midt i pulserende Oslo ligger Comfort Hotel Xpress Central Station. Femti meter fra Jernbanetorget bor du i et nytenkende og effektivt hotell, som fyller dine grunnleggende behov.  

Joda, hotell åpner hele tiden. Men ingen som dette.

På Comfort Hotel Xpress møtes italienske businessmenn og finske backpackere i lobbyen, pluss et par islandske rappere, samtidsdansere fra Russland og japanske globetrottere. Til felles? De er ute etter å oppleve alt det Oslo kan by på. Sjekk her for å se hva Oslo har å tilby.

Lobby

Lave skuldre er stikkordet. Det er ikke mange herr og fru her, vi har fornavn og vi bruker dem hyppig. Sjekk ut lobbyshoppen for ting du kanskje trenger - den er åpen dag og natt. Der finner du også frokostutvalget vårt.

Shopping

Når du bor midt i Oslo er det kort vei til alt. I og med at du bor midt i smørøyet har du eksepsjonelt mange muligheter.  Hovedgata Karl Johan er bokstavelig talt rett rundt hjørnet, men i og med at du er i hovedstaden har du alt du kan tenke deg, bare et steinkast unna. Fortell oss hva du er på utkikk etter, og vi guider deg i rett retning.

Restaurant

Ett ord: Mange. Som flaks er har vi sultne medarbeidere som mer enn gjerne peker ut riktig restaurant for deg, basert på hva du har lyst til å spise, eller hvor mye du har lyst til å betale. Uansett om det er en burger, sjømat, grønnsaker eller snop - Oslo kommer ikke til å skuffe.

Barer

En god bar er mer enn god drikke. Derfor har vi hele tiden en topp tre liste, hvor vi setter opp hva som skjer denne måneden. Sjekk ut kalenderen vår for det beste av konserter, happenings, fotballkamper, teater eller what-not.

Rom

Hotellet har 196 rom, alle designet til å dekke dine basic needs, og la deg sitte igjen med litt ekstra penger du kan bruke på andre ting som er minst like viktig.

Vi ønsker velkommen til Comfort Hotel Xpress Central Station i Oslo - det perfekte valget for den moderne og prisbevisste på tur!

Kontakt

  • Fred Olsens gate 11 0152 Oslo , Norge

Finn frem til hotellet

T-bane, buss og trikk

Oslo S/Jernbanetorget

Fra Oslo Airport

Flytoget til Oslo S

Taxi

Vi anbefaler Oslo Taxi på 02323

Om Comfort Hotel Xpress Central Station

Antall hotellrom

196 rom

Avstand flyplass

Oslo Lufthavn: 52 km, ca 35 min

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass Jernbanetorget: 30 m
T-Banestasjon Jernbanetorget: 50 m

Fra Oslo S går flytog samt flybuss til Oslo Airport

Om Comfort Hotel©

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.