strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Lounge area for relaxing at Thief Spa in Oslo.

Spa i Norge – med inspirasjon fra naturen

I Norge er mange spahotell inspirert av naturen. Her kan du nyte deilige behandlinger, basseng, treningsstudio og god mat samtidig som du nyter magisk utsikt over fjelltopper, fjorder og havet. Vil du heller kombinere spaoppholdet ditt med et pulserende uteliv, velger du et spa i nærheten av byen.

Fokus på helse og trivsel

Vann er alltid i nærheten i Norge og dette vil du også oppleve på spahotellene. Fra spavinudet ser du bølgene i havet, en glitrende sjø, fjorder som slynger seg forbi eller dramatisk snødekte fjell. I spaet kan du prøve varme og kalde basseng, boblebad og kanskje en utendørsjacuzzi eller et fossefall innendørs. En spaopplevelse setter virkelig et fint preg på ferien. Book et luksuriøst og avlappende opphold på en av Norges beste spahotell og etterlat alle hverdagslige gjøremål hjemme.

Mange magiske spahotell i Norge

Mange hotell i de store byene i Norge tilbyr fantastisk velvære og spa. Prøv gjerne Son Spa ved Oslofjorden, en av Norges største spahotell, eller Farris bad i Larvik som tilbyr et unikt sparituale. Vil du kombinere ski med spa bør du ikke gå glipp av Norefjell Ski & Spa. Tenk deg å starte dagen med en rolig skitur for deretter å ta en dukkert i et varmt utendørsbasseng med fjellet i bakgrunnen. Er kroppen er sliten etter skikjøringen, bestiller du massasje eller en annen deilig behandling.