Problemer med å booke avtalepriser

Før øyeblikket har vi problemer med noen av våre avtalepriser. Kontakt kundeservice hvis du ikke får booket hotellrom til bedriftsavtalepris. Kundeservice har en magic touch som kan fikse det for deg! Beklager ulempen.

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Wood Hotel Bodø Bodø ,  Norge

Wood Hotel Bodø

Bodø,  Norge

Dørene har endelig åpnet på Wood Hotel Bodø, med majestetisk beliggenhet på Rønvikfjellet. Nyt fantastisk utsikt fra det bærekraftige trebygget, med 10 000 kvadratmeter, 145 hotellrom, 30 leiligheter, spisesteder, velværeavdeling og konferansefasiliteter.

Wood Hotel Bodø 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Wood Hotel Bodø er Nord-Norges nye bærekraftige resort. Bygd hovedsakelig i treverk og med et naturlig ytre som går i ett med omgivelsene, blir hotellet et behagelig blikkfang i Rønvikfjellet utenfor Bodø. Hotellet tilbyr en spektakulær utsikt over majestetiske fjell, glitrende hav og hele Bodø by. Fokuset ligger på å gi gjesten en følelse av å være nær naturen og å skape eksepsjonelle kulinariske opplevelser. 145 hotellrom, 30 leiligheter og en rekke spisesteder og konferansefasiliteter står klare for innsjekk.

Bærekraftige byggemetoder

Dedikasjon til det grønne skiftet er noe som må tas på alvor, fra bygg til bruk, og Wood Hotel Bodø er intet unntak. Byggeteknikken, som innebærer å bytte ut stål og betong med materialer i treverk så langt det lar seg gjøre, reduserer CO2-avtrykket av byggeprosessen med opptil 45 %. Hotellet utstyres også med solceller på taket, og vil dermed produsere egen energi. Til og med innredningen består hovedsakelig av norskproduserte møbler, for å begrense karbonavtrykket langveis frakt vil innebære. 

God plass og fantastiske lokaler

Med hele 10 000 kvadratmeter fordelt over 8 etasjer har Wood Hotel Bodø plass til en rekke fasiliteter og servicetilbud. I tillegg til 145 stilig innredede hotellrom og 30 leiligheter, tilbyr hotellet også imponerende fellesarealer med fantastisk utsikt, uansett etasje og synsretning. På øverste etasje finner man treningsrom og velværeavdeling med både sauna, takterrasse og utendørsbasseng. Ellers finner man restaurant og bar og fleksible konferansefasiliteter som kan gjeste alt fra store samlinger til små møter. Og den gamle, populære Turisthytta – som i alle år har vært et utgangspunkt og tiltrekningsplaster for naturturister i området – innlemmes i lobbykonseptet, med kafétilbud og åpen atmosfære for alle. 

Velkommen til Wood Hotel Bodø!

Kontakt

  • Fjellvegen 187 8011 Bodø , Norge

Finne frem til hotellet

Taxi

Vi anbefaler Bodø Taxi: +47 07550

Om Wood Hotel Bodø

Antall hotellrom

177 stk

Antall hotelleiligheter

30 stk

Antall konferanserom

5

Avstand til flyplass

6 km, Bodø Lufthavn

Avstand lokaltrafikk

1 km

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.005 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.