Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® The Hub Oslo ,  Norge

Clarion Hotel® The Hub

Oslo,  Norge

Med Oslos beste beliggenhet, rett ved Oslo S og Jernbanetorget, byr Clarion Hotel The Hub på en unik hotellopplevelse. Nyt utsikten fra restaurant Norda og baren Calmeyers Hage i 13. etasje eller den urbane stemningen i Hub Bar i 1. etasje.

Clarion Hotel® The Hub 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,1
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® The Hub

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Med den beste beliggenheten midt i Oslo sentrum og som nærmeste nabo til Norges største knutepunkt, Oslo Sentralstasjon, er Clarion Hotel The Hub det perfekte utgangspunkt og hotell for Oslo-opplevelser. Clarion Hotel The Hub er et spektakulært hotell som gir deg spennende mat med lokal forankring, arenaer for å inspirere, utfordre, skape og dele. Med umiddelbar nærhet til byens beste barer, konserter og restauranter, gjør du mer enn å bare sove.

Midt i hjertet av Oslo

Clarion Hotel The Hub ligger midt i hjertet av Oslo med trikk, t-bane, tog og flytog rett utenfor hotelldøren. Fra hotellet er det bare noen minutters gange til blant annet Oslo Sentralstasjon, Youngstorget, Karl Johans Gate, Grünerløkka og Bjørvika.

Konferanser og møter på Clarion Hotel The Hub

Clarion Hotel The Hub er Oslos ledende forretningshotell og naturlige førstevalg som arena for alle typer kongresser, konferanser, møter, konserter og andre kulturarrangementer. Våre konferansefasiliteter gir deg unike og fleksible løsninger for å skape en interaktiv arena til dine møter, i toppmoderne lokaler med nye og innovative løsninger for teknologi, lyd, lys og bilde.

Clarion Hotel The Hub har 23 fleksible møterom fordelt over 900 kvadratmeter med kapasitet opptil 2000 personer (stående). Dette består av 10 styrerom og et VIP rom på 80 kvadratmeter. Trenger du et moderne lokale til din utstilling eller produktlansering? Vi har et fleksibelt tak-til-gulv-vindu som kan åpnes for å heise inn store elementer, eksempelvis en bil. Skal du arrangere en liten workshop, møte eller drømmebryllupet? Vi fikser det! Les mer om våre konferanse- og arrangementmuligheter her.

810 hotellrom utover det vanlige

Clarion Hotel The Hub tilbyr 810 moderne rom med innovative løsninger for teknologi. Alle våre rom har 55" SmartTV med mulighet for streaming og romnøkkel gjennom Strawberry sin app. Flere rom har fantastisk utsikt over Oslo, og en privat balkong eller terrasse som den kan nytes fra. Unn deg selv ekstra luksus i våre elegante suiter på 46 - 50 kvadratmeter. Vi har også sikkerhetsetasjer som kan stenges av for andre gjester ved behov. Mange av våre rom er tilpasset rullestolbrukere, hørselshemmede og svaksynte. Kontakt oss for mer informasjon om våre handikaptilpassede rom og fasiliteter.

Få smaken av Oslo i Calmeyers Hage, Hub Bar eller Norda.

Start dagen med en dobbel americano i Hub Bar på gateplan, og avslutt dagen med en drink i 13. etasje. Ta heisen opp til restaurant Norda og Calmeyers Hage og nyt god mat og drikke mens du ser utover Operaen, Bjørvika og Oslofjorden. På solrike dager kan du sveve over Oslo når vinduene i restauranten åpnes fra gulv til tak.

Norda byr på spennende nordiske smaker fusjonert med krydder og mattradisjoner fra ulike verdensdeler, laget med bærekraftige og lokale råvarer. Dette kaller vi nordic fusion.

Trening, relax og basseng.

Vi ønsker velkommen til vårt flotte gym, relax og basseng i kjelleren på hotellet. Åpent for alle 08.00 - 19.00. Kun voksene 06.00 - 08.00//19.00 - 22.00 alle dager. 

200 kvadratmeter stor åker på taket

På toppen av Clarion Hotel The Hub er det en stor takåker som serverer gjester med ureiste råvarer og grønne opplevelser. Med GrowHub tester vi en helt ny måte å dyrke mat i byen på, som er bærekraftig og økonomisk. Gjester og locals som besøker Clarion Hotel The Hub får servert smaken av Oslo gjennom sunn, ekte og kortreist mat.

Det grønne hotellet midt i byen

Det er ingen business på en død planet og Clarion Hotel The Hub skal markere seg som en forkjemper for bærekraft og miljøbesparing. Clarion Hotel The Hub er en miljøriktig og inspirerende arena for både Oslo-beboere, turister og konferansedeltagere. På lik linje med alle hotell i Strawberry er Clarion The Hub sertifisert med miljøstandarden ISO-14001. Les hvordan vi jobber mot miljøsertifiseringen Breeam Very Good.

Arkitektur, interiør og design

Hos oss skal gjestene våre oppleve en "love affair" mellom tidlig klassikere, balansert design og fremtidens banebrytende design. Lund+Slaatto Arkitekter er arkitektene som står bak utformingen av hotellet. Anemone Wille Våge er interiørdesigner for restaurantene og fellesarealer. Björkén Architects har utformet hotell- og møterom, der de fokuserer på å skape rom som utstråler varme, intimitet, eleganse og liv.

Kontakt

  • Biskop Gunnerusgt. 3 0155 Oslo , Norge

Restaurant Norda

Gå for all del ikke glipp av maten, drikken og utsikten på Restaurant Norda!

Book bord og les mer her.

Finn frem til hotellet

Fra Gardermoen

Flytoget til Oslo S.

Taxi

Vi anbefaler Oslo Taxi, telefon +47 023 23.

Om Clarion Hotel The Hub

Arkitekt

Lund+Slaatto Arkitekter 

Antall hotellrom

810 hotellrom

Antall møterom

23  møterom

Fasiliteter

2 barer, 1 restaurant, GrowHub, bibliotek, basseng, treningsrom og relaxavdeling.

Avstand til flyplass

50km, Oslo Lufthavn Gardermoen

Avstand til Oslo S

100 meter

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.