Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Funken Lodge Svalbard ,  Norge

Funken Lodge

Svalbard,  Norge

Funken Lodge på Svalbard har gjenåpnet med moderne komfort i historiske omgivelser. Med fantastisk beliggenhet i den arktiske metropolen Longyearbyen, står 88 premium rom og suiter, bar og restaurant klart til å ønske deg velkommen til ditt neste eventyr!

Funken Lodge 5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Velkommen til verdens nordligste cocktail- og champagnebar på Funken Lodge i Svalbard. Nyt cocktails, vin, alkoholfrie drinker og et godt utvalg champagne i et avslappet og stemningsfull miljø. 

Longyearbyens eneste spesialiserte cocktail- og champagnebar

Funken Bar var Longyearbyens første bar med miksede drinker, og er i dag den eneste spesialiserte cocktailbaren i byen. Funken Bar tilbyr et bredt utvalg av premium drikke, et vinkart som inneholder årgangsviner fra hele verden, og et eksklusivt utvalg av champagne, servert av Svalbards flotteste bartendere. Den intime, men romslige baren er designet for å gi deg følelsen av å være i en varm og lun oase. Ta deg en drink eller to i verdens nordligste cocktailbar.

Lun stemning i Peisestuen

Funken Bar er en selvskreven oppholdsplass når du har litt tid til overs. Like ved baren finner du Peisestuen, hotellets samlingspunkt for å dele dagens arktiske eventyr og opplevelser. Finn en koselig plass foran peisen, nyt god mat og drikke mens du tar en litterær reise tilbake til tiden med polfarerne Nansen og Amundsen. Velg en fra bok fra det store utvalget av arktisk litteratur i biblioteket vårt.

Kvalitet og kortreist mat på barmenyen

Vil du ta deg en matbit, tilbyr Funken Bar en enklere barmeny. Med fokus på å servere kortreiste ingredienser og råvarer fra regionen er rettene tilberedt med kulinarisk eksperise. Barmenyen serveres frem til kl. 23.00

 

 

Åpningstider Funken Bar

Mandag: 12.00 - 02.00
Tirsdag: 12.00 - 02.00
Onsdag: 12.00 - 02.00
Torsdag: 12.00 - 02.00
Fredag: 12.00 - 02.00
Lørdag: 12.00 - 02.00
Søndag: 12.00 - 02.00

Matservering stenger kl 23.00.

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.