Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Funken Lodge Svalbard ,  Norge

Funken Lodge

Svalbard,  Norge

Funken Lodge på Svalbard har gjenåpnet med moderne komfort i historiske omgivelser. Med fantastisk beliggenhet i den arktiske metropolen Longyearbyen, står 88 premium rom og suiter, bar og restaurant klart til å ønske deg velkommen til ditt neste eventyr!

Funken Lodge 5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Det gamle Nordpolet, polutsalget med røtter fra 1954 er blitt bevart og renovert til et unikt lokale. På bestilling arrangerer vi vin- og champagnesmaking til mindre grupper i det historiske rommet.

Sjelden og eksklusiv champagne i historiske omgivelser

Nå kan du booke din egen smaksprøving av vin og eksklusive bobler i det Gamle Nordpolet, vinmonopolet fra 1954 der gruvearbeidere hentet sine oppmålte kvoter med alkohol. Bli guidet av vår eminente vinkjenner og  skreddersy en kveld der du får smake på alt fra knusktørre champagner til årgangschampagne og rosé. Med et godt utvalg på 70 forskjellige champagner kan vi by på glass med drikke av de svært sjeldne.

Vin- og champagnesmaking må forhåndsbestilles. Ta kontakt med resepsjonen via mail eller telefon. 

Åpningstider Det gamle Nordpolet

Det gamle Nordpolet kan kun forhåndsbestilles. Ta kontakt med resepsjonen for booking eller send mail til: info@funkenlodge.com

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.