Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Funken Lodge Svalbard ,  Norge

Funken Lodge

Svalbard,  Norge

Funken Lodge på Svalbard har gjenåpnet med moderne komfort i historiske omgivelser. Med fantastisk beliggenhet i den arktiske metropolen Longyearbyen, står 88 premium rom og suiter, bar og restaurant klart til å ønske deg velkommen til ditt neste eventyr!

Funken Lodge 5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Servicetilbud på Funken Lodge

Her ser du våre servicetilbud.

Frokost

Før du griper dagen på Svalbard, må du nyte en næringsrik og deilig frokost. Frokostbuffeten har varme retter, hjemmelaget syltetøy og nypresset juice. Serveres i Funktionærmessen Restaurant i 2. etasje.

Åpningstider

Mandag - søndag 07.00 - 10.00

Tidene for frokostservering kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt oss for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

  • Parkeringsmuligheter hos Clarion Hotel

Parkering

Du er hjertelig velkommen til å parkere snøscooteren, hundesleden eller bilen din hos oss. Det finnes gratis parkeringsmuligheter utenfor hotellet.

  • Trening hos Clarion Hotel

Treningsrom

Funken Lodge tilbyr gratis treningsfasiliteter til alle gjester, åpent hver dag, hele året. Med vårt store utvalg av kondisjons- og styrkeapparater, har du ingen grunn til å ikke la svetten renne. Ta på treningstøyet og finn veien til 1. etasje.

Åpningstider

Alle dager: 06.00 - 22.00

Badstue

Etter en lang dag ute i kulden er det ikke mye som slår en varm badstue. Velkommen til vår relax!

  • Få klærne dine vasket hos Clarion Hotel

Vaskeservice

Har du sølt på skjorten din, eller på kjolen du skulle bruke til middagen? Eller trenger du bare å vaske klær? Vi tilbyr vaskeservice til alle gjester mandag - fredag. Du kan få returnert tøyet samme dag! Bare husk å levere klesvasken til resepsjonen før 09.00, så får du rent og pent tøy returnert samme dag kl. 18.00. Vaskepose finner du i garderobeskapet på rommet ditt.

Vaskeservice er tilgjengelig mandag - fredag. Lever klesvasken din til resepsjonen innen kl 09.00, og få rent tøy tilbake kl 18.00.

  • Rom for deg med kjæledyr hos Clarion Hotel

Førerhund

Hos oss er førerhunder selvfølgelig velkommen. Ta kontakt med oss ved booking slik at vi kan finne et passende rom og ta vare på dere på best mulig måte. Du betaler selvsagt ingenting ekstra!

  • Wifi hos Clarion Hotel

Wifi

Funken Lodge har gratis trådløst nett i alle gjesterom og fellesområder. Ta kontakt med resepsjonen for påloggingsinformasjon. Surf i vei!

Andre tjenester

  • Heis
  • Handikap-rom
  • Møterom
  • Kjæledyr ikke tillatt

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.5.019 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.