Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Vårt hotell på Svalbard

Utforsk Svalbards uberørte natur og villmark, eller ta del i det rike tilbudet av kultur og mat. Opplev spennende dyreliv, nordlys og arktiske ekspedisjoner i ekstrem og variert natur. Overnatt på stilige Funken Lodge midt i Longyearbyen sentrum.

Nord for polarsirkelen - sør for Nordpolen 

Svalbard ligger nord for polarsirkelen, sør for Nordpolen - og midt i smørøyet for ditt neste store eventyr. Svalbard er avsidesliggende, eksotisk og ekstremt. Her er det elementene som råder. Spitsbergen er den største øya på Svalbard, og det er her vi finner Longyearbyen, verdens nordligste by. Omkranset av snødekket landskap finner du rik historie, kultur, spennende dyreliv og aktiviteteter for alle. 

Hotell sentralt i Longyearbyen

Vårt mest nordliggende hotell, Funken Lodge, ligger på Haugen i Longyearbyen med flott utsikt over Adventfjorden og det karakteristiske Hiortfjellet. Funken Lodge ligger 10 minutter med bil fra flyplassen og har kort vei til Longyearbyen sentrum, aktiviteter, severdigheter og taxfree-butikker.

Uendelig muligheter uansett årstid

Når du endelig har bestemt deg for å reise på oppdagelsesferd til Svalbard finnes det uendelige muligheter til lands og til sjøs. Med umiddelbar nærhet til rik og variert natur, kan Svalbard by på opplevelser ulik annet i verden, uansett årstid. Om vinteren er det nordlyssafari, hundesledekjøring, oppdagelsesferd i isgrotter og fossiljakt som gjelder. Reis på dagsturer eller lengre ekspedisjoner der du utforsker isbreer, fjell og fjorder i vest, og arktisk villmark i øst. Er du heldig, får du et glimt av en isbjørn, hval og svalbardrein. Om sommeren kan du delta på fotturer, kajakkpadling og båtturer på glitrende fjorder under sommersolen. 

Opplev kulinariske Svalbard

Etter du har oppdaget livet utendørs på Svalbard, kan du trekke inn for å ta en pust i bakken med roligere aktiviteter innendørs. Longyearbyen kan friste med verdens nordligste øl-, vin- og champagnesmaking. Er du glad i gode kulinariske opplevelser kan du delta på sjokoladesmaking eller nyte mat i Svalbards beste fine-dining restaurant, Funktionærmessen Restaurant. Her serveres det både internasjonale og arktiske retter i verdensklasse.

Skreddersy din Svalbard-opplevelse

Et godt tips er å skreddersy din opplevelse på Svalbard ved å ta kontakt med de serviceinnstilte medarbeiderne på Funken Lodge. Personalet gir deg gjerne tips om de mange arktiske severdighetene, og opplevelsene du ikke må gå glipp av - og enda bedre; de booker alt for deg. Legg Svalbard som din neste destinasjon. Vi lover at du ikke blir skuffet!

Mer om Svalbard

Les våre tips til vinteropplevelser på Svalbard
Besøk Svalbard om sommeren - 4 aktiviteter du må oppleve!

 

Lignende destinasjoner

Bodø

Tromsø

Harstad

 

Les mindre
1 hotell i Svalbard

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.