Da småbarnsfamilien Andersson lette etter hotell for en helg i Stockholm var kravet at det skulle være barnevennlig. Oppholdet på Quality Hotel™ ble minnerik og vellykket: – Et perfekt familiehotell der man virkelig har tenkt på de små, forteller mamma Karin Andersson.


Forrige sommer hadde familien, som består av Karin, Christoffer og deres barn Linnea, 4, og Ida, 2, fra Malmö, bestemt seg for å reise til Stockholm for å nyte sommeren og treffe familie.


Linnea og Ida på frokostbuffeten.


Som småbarnsfamilie hadde vi flere kriterier på overnatting, og på den listen var nettopp barnevennlighet og bra beliggenhet to av de viktigste. Valget falt til slutt på Quality Hotel™ Friends i Solna, like nord for Stockholm:


– Beliggenheten var helt perfekt! Nærhet til, i mitt tilfelle venner og familie, men også det store kjøpesenteret Mall of Scandinaviasom tilbyr lek og shopping til hele familien. I tillegg var det lett å ta seg inn til Stockholm City/sentrum om man ville det, forteller Karin.


Familien bodde i et moderne og romslig rom, med plass til alle fire:

– Vi bodde i et vanlig dobbeltrom med ekstraseng til vår store jente og sprinkelseng til hun minste på 1 år. Rommet var stort og romslig, og all bagasje fikk plass.


Hotellets senger var en suksess for hele familien.


Ett av familierommene på Quality Hotel Friends.


Karin hadde hørt snakk om Quality Hotel™ før besøket, men ikke at kjeden var så barnevennlig:
– Vel på plass innså jeg at det er et perfekt familiehotell som virkelig har tenkt på hele familien, også de små. Jentene våre elsket lekerommet og kunne nesten ikke ta innover seg hvor luksuriøst det var med gratis tilgang på popcornmaskin OG ismaskin!


Hotelloppholdet ble vellykket for både barn og voksne:
– Vi hadde det kjempebra! sier Karin.

– Ettersom barna mine på tidspunktet var relativt små (1 og 3), fulgte det med litt nervøsitet for å bevege seg utenfor ”safe-sonen” som hjemmet innebærer, men takket være romslige rom, barnevennlig restaurant og det fantastiske lekerommet, savnet vi ingenting hjemmefra – ikke engang favorittlekene!


Og for barna var opplevelsen på hotellet ekstra minneverdig, takket være alle aktivitetene de kunne være med på:
–  Barna elsket hotellet! Det er en spennende opplevelse for både store og små å bo på hotell. Å velge frokost selv (og avslutte med pannekaker), å hoppe i hoppeslott og kle seg ut som Elsa var egentlig bare en utrolig stor bonus! Vi brukte mye tid i lekerommet og barna ville knapt gå derfra.


Linnea, 4, elsket å kunne kle seg ut.


Ida, 2, i lekerommet. Utkledningsdelen var populær!


Når vi ber Karin om å fortelle hva barna Ida og Linnea likte aller best med hotellet, er valget vanskelig:
– Det står nok likt mellom popcorn- og ismaskinen og utkledningskostymene!


For Karin og Christoffer var det absolutt viktigste at barna kunne få løpe fra seg og leke på hotellet:
– Takket være at hotellet var så familievennlig, kunne vi virkelig slappe av og nyte ferien i hverandres selskap. Vi pleier å si om barna har det bra, så har foreldrene det bra, og her hadde vi det KJEMPEBRA!, avslutter Karin.


Karin Andersson med datteren Linnea.


Familien består av Karin 33, Christoffer 33, Linnea 4 og Ida, 2 år

Bor: i rekkehus utenfor Malmö

Hvor reiser dere helst: Ett varmt sted! Et stort pluss om det finnes spennende restauranttilbud.

Beste reiseminnet: Da vi reiste til Paris når vår eldste datter var bare 9 måneder. Jeg elsker Paris,så det var herlig å innse at det går bra å reise dit med barn!
Visste du at?


Quality Hotel™ har et konsept som heter Barnas hotell. Alt for å gjøre hotelloppholdet så bra som mulig for hele familien.