Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Vårt arbeid med etisk handel

Et besøk hos Strawberry skal være både positivt og smart for våre gjester og for samfunnet. Det er viktig for oss at alt vi trenger for å levere den ultimate hotellopplevelsen er produsert og levert med omtanke for mennesker og miljø.

Etiske retningslinjer for leverandører

Etiske krav også for leverandørene

Det er ikke alltid like lett å trå riktig i en travel hverdag, og derfor har vi utarbeidet etiske retningslinjer for våre leverandører og alle deres leverandørledd. Disse dekker grunnleggende krav til menneskerettigheter, arbeidstakerrettigheter og miljø og er basert på internasjonalt anerkjente FN- og ILO-konvensjoner.

Retningslinjene sikrer at produksjonen av de varene og tjenestene vi bruker, foregår i respekt for mennesker og miljø.De viser helt enkelt hva vi forventer oss av samarbeidspartnere og hva du som gjest kan forvente deg av oss som bedrift.

Bærekraftige minstekrav for leverandører

Mest mulig sporbarhet, minst mulig miljøinnvirkning

For oss er det ikke nok med etiske leverandørsretningslinjer. Vi vil at alle våre samarbeidspartnere skal påvirke miljøet så lite som mulig. Derfor har vi en liste over minimumskrav på miljøsertifiseringer og miljøpolitikk som alle leverandørene forplikter seg til å holde. I disse avtalene inngår det kontroll, oppfølging og kontinuerlige planer for å minske innvirkning på miljøet, og ned til siste produksjonsledd.

Det er vår måte å ta ansvar for mennesker og miljø i alle ledd av virksomheten.

FAIRTRADE

Fairtrade i hver eneste kaffekopp

Det serveres over 2 900 kopper kaffe i timen på våre hotell, og hver eneste kaffebønne er økologisk og Fairtrade-merket. Den internasjonale Fairtrade-merkeordningen sikrer gode arbeidsforhold og rettferdige handelsbetingelser til bøndene som dyrker kaffen vår. Økologisk produksjon av kaffe gir blant annet sunnere kaffeplantasjer, samtidig som det sparer arbeiderne og lokalmiljøet for foruensning av kjemiske stoffer.

Sammen med vår kaffeleverandør, Löfbergs Lila, støtter vi et prosjekt i Honduras som har som formål å lære kvinnelige bønder å dyrke økologisk kaffe. På våre hotell kan du nyte kaffen din med god samvittighet!

Vi spiser verden bedre

Grønt og ansvarsfullt kjøkken

Bærekraftig- og økologisk mat står i sentrum på våre hotell og har servert økologiske produkter på frokostbuffetene siden 2007.

Vårt mål er å tilby gode matopplevelser ved å servere økologiske alternativ og mat som er produsert på en ansvarsfull og etisk måte. Visste du at vi serverer økologiske egg på alle våre hotell? Og har du hørt om EAT Forum? Les mer om hva vi tenker om bærekraftig mat ved å trykke på knappen under.

Mer om Matrevolusjonen
Varslingskanal

Åpenhet og god kommunikasjon i hele organisasjonen bidrar til en bedre arbeidskultur

Vi har startet en varslingskanal (whistleblowing). Denne kanalen gjør det mulig for ansatte, innleid personell, gjester og partnere å rapportere inn mistanker om mulige ulovlige handlinger og brudd på våre etiske retningslinjer.

I varslingskanalen kan varsleren være anonym, om ønskelig. Anonymiteten garanteres av PricewaterhouseCoopers, PwC, som er vår uavhengige tredjeparts leverandør. 

Denne varslingskanalen er ikke ment for tilbakemeldinger på rom, vask, gjesteservice eller lignende. Disse tilbakemeldingene kan du gjerne sende til vår Kundeservice - send inn din tilbakemelding via vårt kontaktskjema her

Varslingskjemaet

Vil du vite mer?

WeCare er vårt arbeid med samfunnsansvar

Vil du vite mer om hvilke andre områder det satses stort på i Strawberry?

Til WeCare-startsiden
3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.