Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ The Weaver Mölndal ,  Sverige

Quality Hotel™ The Weaver

Mölndal,  Sverige

Litt sør for Gøteborg sentrum, i Mölndal, ligger Quality Hotel The Weaver! Det storslagne hotellet som består av 21 magiske etasjer fylt med 370 hotellrom, restaurant, bar, treningsrom og et stort konferanse- og kongressanlegg.

Quality Hotel™ The Weaver 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,1
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,1
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ The Weaver

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til det nye og heftige Quality Hotel The Weaver. Hotellet finner du litt sør for Korsvägen, på grensen mellom Gøteborg og Mölndal. T-banen tar deg fra hotellet til Korsvägen og Liseberg på kun 8 minutter. I tillegg til trendy hotellrom, treningsrom og restaurant finner du også store konferanse- og kongressaler, hvor det selvfølgelig serveres softis og popcorn.

Klassisk bistro med en vri

I hotellets restaurant kalt The Social Bar & Bistro er det klassiske bistroretter som står i fokus. Baren har komfortable loungesofaer og en herlig atmosfære hvor våre kreative bartendere skjemmer bort alle som kommer innom. Se meny, book bord og mer på The Social Bar & Bistro.

Ha det gøy - sammen!

Utfordre hverandre i shuffleboard, kos deg på hotellrommet eller spill brettspill i baren og Q-sonen vår.

Konferanse- og kongressmuligheter for mange

I förste etasje ligger hotellets konferanse- og kongressavdeling med kapasitet til 500 personer i det største lokalet. Det kan også deles inn i 3 lokaler med makskapasitet på 150 personer per lokale. Totalt er det 15 konferanselokaler på hotellet. Som ved alle våre Quality Hotel byr vi på popcorn og softis når du har konferanse hos oss!

Hvor kommer navnet The Weaver fra?

Navnet Quality Hotel The Weaver ble til via en navnekonkurranse som ble holdt på sosiale medier. Navnet har både lokalt og historisk tilknytning til Krokslätts fabriker og vevindustrien som tidligere blomstret i området. Med den 21 etasjer høye bygningen i Mölndal har hotellet en magisk utsikt i alle retninger.

Kontakt

  • Göteborgsvägen 91 43137 Mölndal , Sverige

Finn frem til hotellet

Med kollektivtrafik

Rett utenfor døren finner du en holdeplass hvor flere linjer stopper.

Fra Landvetter flyplass

22 km, tar omtrent 20 minutter med bil.

Taxi

VI anbefaler Taxi Göteborg: +46 31 650 000

Om Quality Hotel The Weaver

Antall hotellrom

370 st

Antall konferanselokaler

15 st

Avstand Landvetter flyplass

Ca 22 km, 20 minuter med bil. 

Avstand lokaltrafikk

100 m

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.