Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

WeCare - bærekraft i Strawberry

Vi har en tradisjon og en kultur for å gjøre mer enn det som forventes av oss - for våre gjester, medarbeidere, samfunnet og miljøet. Vi kaller det arbeidet for WeCare.

WeCare handler om hvordan vi i vår daglige virksomhet tar vare på mennesker, miljø og lønnsomhet på en og samme gang. Vi mener at vi ikke kan skape lønnsomhet uten å verne om mennesker og miljø. Men, vi vet også at vi ikke kan verne om mennesker og miljø uten å drive lønnsomhet.

Vi har kartlagt hvordan våre over 200 hotell i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Litauen påvirker miljøet og samfunnet rundt dem. Vi har hørt på våre gjester, leverandører og samfunnsaktører, og har definert en rekke hovedområder som vi skal legge ekstra vekt på i vårt arbeid med samfunnsansvar. 

 

 

Hovedområdene er:

  • Mangfold blant ansatte
  • Etisk og bærekraftig handel i våre leverandørkjeder
  • Lokalt samfunnsansvar i våre nabolag
  • Miljø
  • God, sunn og bærekraftig mat

 

Vi skal lage muligheter for mennesker i og utenfor vår virksomhet. Vi skal drive virksomheten vår med minst mulig påvirkning på miljøet. Vi skal få våre gjester til å føle seg litt bedre når de sjekker ut enn når de sjekker inn.

WeCare er en del av vår identitet og vår kultur. Det er vi stolte over.

Les mindre

6 bærekraftige satsingsområder

For å skape en bedre verden arbeider vi med seks satsingsområder. Følg lenkene nedenfor og les mer om de ulike områdene: Hva og hvordan vi påvirker; hva målene er; hva vi gjør i praksis; og hva resultatene viser hittil.

3 grunnverdier

I Strawberry har vi høye mål og et stort engasjement. Derfor måler vi vår fremgang fra tre ulike punkter: People, Planet og Profit. Vi vil bli vurdert på alle tre. Helt åpent. Dette for at du kan sove hos oss med god samvittighet.

PEOPLE

Kjernen i vår bedriftskultur handler om mennesker vi omgir oss med og møter hver dag.

PLANET

Å redusere miljøpåvirkningen er en av våre absolutt viktigste oppgaver.

PROFIT

Bærekraftighet og valgmuligheter er et konkuransefortrinn og gir bedre lønnsomhet.

Åpenhetsloven

Lurer du på hvordan vi håndterer og jobber for å motvirke negative konsekvenser knyttet til grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold? Spør oss, da vel!

Åpenhetsloven trådte i kraft 1. juli 2022, og skal sikre åpenhet rundt større virksomheters håndtering av negative konsekvenser knyttet til grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i forbindelse med levering av tjenester. Strawberry omfattes av åpenhetsloven, og har lagt til rette for at alle som ønsker mer informasjon kan ta kontakt angående sine spørsmål. 

Åpenhetsloven forplikter Strawberry til å:
  • Utføre aktsomhetsvurderinger i samsvar med OECDs retningslinjer for flernasjonale selskaper.
  • Redegjøre for vårt arbeid med aktsomhetsvurderinger knyttet til menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold.
  • Svare på informasjonsforespørsler fra allmennheten.

 

Har du spørsmål til oss?

Klikk på knappen og send spørsmålet ditt på e-post. Vi svarer deg i løpet av tre uker.

 

 

WeCare i flere tall

Vil du vite hvordan WeCare-arbeidet gjennomføres i detalj? Se tall, målsetninger, og utviklingen svart på hvitt? Les Strawberry sin årsrapport og bærekraftighetsrapporter nedenfor.

Strawberry årsrapport 2020-2021

I Strawberry overordnede årsrapport kan du ta del i hvordan det går for et av Nordens største hotellkonsern. Få vite hvor mange medarbeidere og hotellrom som finnes i organisasjonen, og hvor omsetning vi har. Les om våre nye hotellprosjekt og se hvordan vi faktisk presterer på den triple bunnlinjen. 

Åpne årsrapporten

Årsrapport: WeCare 2019

WeCare 2019 er en årsrapport som tar et dypdykk i Strawberry bærekraftighetsarbeid. Her kan du lese om våre målsetninger og resultat innenfor fokusområdene etisk handel, mangfold, lokalt samfunnsansvar, globalt samfunnsansvar, miljøvennlig hotelldrift og bærekraftig mat.

Åpne årsrapporten (engelsk)

Mål- og resultatsregnskap 2019

Vil du granske Strawberry bærekraftighetsresultat med lupe? Vil du vite hvordan vi faktisk ligger an til å realisere de store målene om mangfold i personalet og ledelse, vannforbruk på hotellene og økologiske produkter på frokostbuffetene? Her er ingenting hemmelig, vær så god og ta del i mål- og resultatregnskapet vårt for bærekraftighet i 2019.

Åpne regnskapet (engelsk)
3.1.9.007 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.