Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Winn, Gøteborg Gøteborg ,  Sverige

Quality Hotel™ Winn, Gøteborg

Gøteborg,  Sverige

Quality Hotel Winn er et personlig konferansehotell nord i Gøteborg og med kort avstand til sentrum er dette hotellet for deg som ønsker en spennende konferanse eller en avslappende weekend.

Quality Hotel™ Winn, Gøteborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Hos oss på Quality Hotel Winn bor du nært Göteborgs pulserende byliv, men likefullt tilbaketrukket i naturskjønne omgivelser. Hotellet er et personlig og trivelig hotell som passer både for jobbtur og for fritidsreiser.

Beliggenhet

Hotellet ligger i et rolig villaområde tilknyttet E6 ved Tingstadsmotet avkjørsel 77.3 nord for Göteborg. Du finner lett frem med både bil og buss. Bussen tar 10 min fra sentrum. Kontakt oss gjerne om du ikke finner frem. 

Konferanse

Vi har elleve funksjonelt innredet konferanselokaler for opptil 130 personer. Hos oss kan du bestille ulike typer konferanser;hel- eller halvdag, flere dager eller bare noen timer. Vi tilbyr konferansepakker med alt inkludert, og skreddersyr ditt arrangement for å tilpasse dine ønsker. Popcorn, softis og frukt er inkludert ved alle konferanser hos oss. Les mer om konferanse her.

Restaurant og bar

På kveldstid er du velkommen ned i baren og à la carte restauranten. Be gjerne personalet anbefale noe godt å drikke til maten. Restauraten vår er populær og godt besøkt, så for å kunne tilby deg best mulig service anbefaler vi at dere bestiller bord på forhånd. Kontakt gjerne resepsjonen så hjelper vi dere.

Omtanke og personlig service

Hotellet gjør sitt ytterste for at du skal få et så hyggelig opphold som mulig. Med omtanke og smil ønsker Quality Hotel Winn i Gøteborg dere hjertelig velkommen.

Idrettslag

Våre hotellrom med plass til opptil fem personer er perfekte for deg som vil bestille et praktisk alternativ når idrettslaget er på reise. Vi tilbyr alltid gunstige priser til idrettslag, og kan tilpasse opplegget og måltidene slik dere ønsker det. Hør med oss, så finner vi en løsning sammen!

Nye, fine rom

Nå har vi en hel etasje med nyrenoverte standard twin/familierom! Book gjerne våre standard rom så vet du at du får ett renovert rom.

Treningsstudioet og Spaet

Vi samarbeider med et treningsstudio omtrent 200 meter fra hotellet - som overnattende gjest og Strawberry medlem hos oss er inngang og trening inkludert, ta kontakt med resepsjonen for mer informasjon. Du er også velkommen til vårt avslapningsområde med innendørsbasseng og badstue! Hvis du har glemt badetøy, kan du kjøpe det i resepsjonen. Inngang til vår Relax er gratis for deg som bor hos oss. 

På grunn av gjeldende restriksjoner og et begrenset antall på maksimalt 15 personer i relax- / bassengområdet, godtar vi kun forhåndsbestilte gjester. Forhåndsbestill tiden din i resepsjonen.

Her kan du lese om Gøteborg. Velkommen til oss!

Kontakt

  • Gamla Tingstadsgatan 10 42244 Gøteborg , Sverige

Finn frem til hotellet

Med buss

Buss 18 og 19 fra Brunnsparken perong B, til holdeplass Balladgatan

Med tog

Göteborg Centraltasjon 

Fra Göteborg Landvetter Airport 

Flybuss til Nils Ericsons plass, bytt der til buss eller taxi.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Göteborg, telefon +4631-650 000.

Om Quality Hotel Winn, Gøteborg

Antall rom

121 rom - 244 sengeplasser

Antall konferanselokaler 

11 stk - makskapasitet 130 personer

Avstand flyplass

Gøteborg Landvetter Airport 20 km (ca 20 min)

Avstand lokaltrafik

Göteborg Centraltasjon: 4,6 km

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.