Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Arlanda XPO Arlandastad ,  Sverige

Quality Hotel™ Arlanda XPO

Arlandastad,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel™ Arlanda XPO - konferansehotellet med fokus på effektive møter bare 10 minutter fra Arlanda flyplass. Perfekt beliggenhet uansett om du er på konferanse eller skal bo behagelig og før ferien. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Arlanda XPO 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vær oppmerksom på at Quality Hotel Arlanda XPO vil være stengt for booking fra 15. januar til 30. juni 2023 på grunn av et privat arrangement.

Midt i hjertet av Scandinavian XPO, Skandinavias nye internasjonale messesenter, ligger vi. Et helt nyrenovert og moderne anlegg, bestående av to høyreiste tårn med 421 hotellrom som alle er stilfullt innredet med naturlige materialer og nordiske farger. Her er også et møterom på 2200 kvm, restaurant Brasserie X, bar og treningsrom. Velkommen til Nordens nye møteplass!

Hva er din tid verdt?

Uansett om du er her på konferanse eller vil bo komfortabelt før du skal ut å reise, så er du på en pulserende møtedestinasjon som kan tilby det meste, og som i tillegg er enkel å nå med fly, tog, buss og bil. Med bare 10 minutter til både Arlanda flyplass og Arlanda Sentralstasjon sparer du mye tid ved å bo her. Videre finner du fantastiske destinasjoner, som Uppsala og Stockholm City, bare 20 minutter unna med ekspresstog.

Restaurang og bar 

Varmt velkommen til vår restaurant, Brasserie X! Her serveres vellagde retter med en fransk touch og med personlig service. Hvorfor ikke avrunde eller innlede kvelden hos oss med en god drink og et spill på fotballbordet med familien eller kollegaene i baren? Et luftig og lyst område med behagelige loungemøbler og herlig stemning. For syvsoveren og nattuglen har vi alltid åpent i Petite X. Her finner du, uansett tid på døgnet, et bredt utvalg i blant annet lette måltider og snacks.

Under samme tak som Scandinavian XPO 

Vi ligger midt i hjertet av Skandinavias nye messesenter, som gjør at kommende konferansegjester ikke engang trenger å gå ut for å komme til de felles eventområdene. De tre store messehallene i Scandinavian XPO har tilsammen en kapasitet på over 8500 personer.

1400 hotellrom på Arlanda

Fremfor alt er vi den ideelle møtearenaen for store og små øyeblikk, og hotellets beliggenhet gjør det enkelt å samle konferansedeltakere fra hele verden. Sammen med våre søsterhotell Clarion Hotel Arlanda Airport og Comfort Hotel Arlanda Airport vil vi kunne tilby over 1400 hotellrom på Arlanda, der majoriteten er helt nybygde eller nyrenoverte. Her kan du lese mer om vår fantastiske destinasjon på Arlanda og våre hotell.

Effektiv og minneverdig konferanse

Vi har 16 lyse, moderne og fleksible lokaler som passer for alle typer møter, events og konferanser. Her har du alt fra mindre møteslokaler til veldig store konferanselokaler som har plass til 550 personer. Med den nyeste teknologien finnes alt du trenger for å streame ditt neste digitale møte eller event. Sist men ikke minst, våre profesjonelle, kreative og profesnjonelle personale har som mål å gjøre alt for å overgå dine forventninger. 

Smidig med bil, tog og fly

Våre overnattingsgjester og konferansegjester kan enkelt parkere (mot en kostnad) under oppholdet, avhengig av tilgjengelighet. Plassene kan kun forhåndsbestilles om du booker vårt fly, bo og parker-tilbud. Inngangen til parkeringen finner du fremfor hotellets inngang og du kan ta heisen opp til resepsjonen derifra.

Vi tilbyr kostnadsfri busstransfer til og fra Arlanda (ved tilgjengelighet). Les mer om tider og booking her.

For laget og heiagjengen

Vi tilbyr gjerne våre sporty gjester rabatterte priser i forbindelse med leir, kamp, løp eller andre sportsaktiviteter.  Få den beste starten med en komfortabel seng og mulighet for både tidlig innsjekk og sen utsjekk, egen sportsmeny og gratis møterom (med forbehold om tilgjengelighet) Send gjerne en mail til vår sentrale gruppebooking (sport@strawberry.se) for priser og tilbud!

Kontakt

  • Cederströmsslinga 11 19505 Arlandastad , Sverige

Finn frem til hotellet

Fra Arlanda flyplass og Arlanda Central

Vi tilbyd gratis busstransport til og fra Arlanda (med forbehold om tilgjengelighet) Les mer om tider og bokning.

Tog

Pendeltog til og fra Stockholm C til Märsta stasjon, bytt til buss 571 mot Arlandastad/Eurostop, alternativt SL-tog til SkyCity og Arlanda Airport. Reisen fra Stockholm C til flyplassen tar 38 minutter. 

Buss

Flybuss til Arlanda, Terminal 4 eller 5.
Reisen fra Stockholm C tar 45 minutter.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Stockholm telefon +46 8-15 00 00 eller Taxi +46 20-20 20 20

Om Quality Hotel Arlanda XPO

Antall hotellrom

421 stk - 1016 senger

Antall konferanselokaler

16 stk - over 1100 deltagere

Avstand Arlanda

4 km - ca 10 minutter med bil 

Avstand Stockholms sentralstasjon

40 km - ca 30 minutter med bil

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass 25 m fra hotellet. Reisen till Stockholm Central Station tar ca 60 minuter med buss og tog.

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.