Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™

Quality Hotel™ er en av Nordens største hotellkjeder med over 60 hotell i Sverige, Norge og Danmark. Alle hotell er ISO 14001-sertifisert. Sjekk inn med et smil om munnen og nyt de livlige og fargerike øyeblikkene.

Konferanser, møter og events

Quality Hotel har vi de beste forutsetningene for vellykkede møter og events. Med våre store, mellomstore og små lokaler er det ikke et arrangement som er for stort eller for lite. Hos oss inneholder alle møter softis og popcorn. Kom som kollega - dra som venn!

God mat i avslappet miljø med Seasons og Brasserie X

Krevende dager krever en bra lunsj med Seasons. Vi brenner for lokalproduserte og økologiske råvarer, og har fokus på grønne, freshe og ikke minst gode retter som tar hensyn til miljø og matsvinn. På vårt restarauntkonsert Brasserie X spiser du god mat, laget fra bunn i avslappet atmosfære. Kom alene eller i gruppe - hos oss trives du uansett hvem du er sammen med!

Åpent døgnet rundt i Lounge24 - vår lobbyshop

Er du et B-menneske, syvsover eller en morgenfugl og har lyst på noe godt? Det slipper ingen rolle når på døgnet. Du kan finner alltid noe godt i Lounge24 som er vår selvbetjeningkiosk.

Hotell med fornøyelser og aktiviter for kollegaer og grupper

Arranger en konferanse, en stor fest eller kick-off med oss! Opplevelser, latter og fornøyelser er viktig for oss. Q-Zone er et sosialt samlingspunkt for alle! Spil shuffleboard, foosball eller bare len deg tilbake med en drink, selskapsspill eller en bok.

Barnevennlige hotell

Om sommeren gir vi ekstra oppmerksomhet til våre minste gjester og familier.  Vi kaller det Barnas Sommer. Konseptet Barnas Sommer tilbyr flere spennende aktiviteter for barnefamilier. Såklart inngår gratis is!

Godt utgangspunkt for både byreisende og fjellvandrere

Våre hotell finner du i bysentre, så vel som i nabolag og mer naturnære destinasjoner. Du velger utgangspunktet for turen. Skal du gå tur, på ferie i skjærgården, besøke familien i en mindre by eller skal du på storbyferie? Quality Hotel finnes der du vil bo.

Les mindre
63 hotell i

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.