Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™

Quality Hotel™ er den levende, fargerike minneboken. Vi gjør alt for at gjestene skal fylle side på side med opplevelser og øyeblikk delt med familie, venner eller gode kollegaer. Hit kommer gjestene til dekket bord.

Konferanse, møter og event

Et møte mellom to kollegaer som inspirerer hverandre til nye, briljante ideer, eller møtet hvor hundre jobbkompiser plutselig deler samme visjon. Det er først når mennesker møtes at magien skjer, og det er disse øyeblikkene vi brenner for.

Vi leker ikke konferansehotell. Eller, jo - det gjør vi!

Med våre store, mellomstore og små lokaler har vi de beste forutsetningene for vellykkede møter og events. Opplevelser, latter og fornøyelser er viktig for oss, derfor inneholder alle møter en dæsj med softis og popcorn. Ønsker du å sørge for at den gode stemningen fortsetter lenge etter at møtet er ferdig, finnes vår Q-zone hvor dere kan spille shuffleboard, foosball eller bare lene dere tilbake med en drink..

Restaurant eller din andre stue?

Jobb eller kos? Det er opp til deg. I restaurantene våre er det plass til både gode diskusjoner og herlige øyeblikk, sammen med gamle venner eller nye ansikt. For la oss innrømme det, selv om vi nyter av egentid så er vi alle sosiale skapninger som elsker følelsen av å høre til, og det er nettopp denne følelsen du vil kjenne i våre restauranter.

Åpent døgnet rundt i vår lobbyshop

Er du natteravn eller morgenfugl og har lyst på noe godt, eller rett og slett har glemt noe hjemme? Da finnes kanskje løsningen i vår lobbyshop, hvor du kan sjekke inn når som helst på døgnet.

Familiens hotell

På Quality Hotel™ kan du og hele flokken føle dere hjemme, ja til og med hunden! Ved innsjekk får alle barn en velkomstgave og i alle våre restauranter finnes barnemeny. På flere hotell kan man også treffe Lollo & Bernie i løpet av sommeren og i utvalgte ferier.. !

Godt utgangspunkt for både byreisende og fjellvandrere

Våre hotell finner du i bysentre, så vel som i nabolag og mer naturnære destinasjoner. Du velger utgangspunktet for turen. Skal du gå tur, på ferie i skjærgården, besøke familien i en mindre by eller skal du på storbyferie? Quality Hotel™ finnes der du vil bo.

Quality Hotel™ er en av Nordens største hotellkjeder med over 60 hotell i Sverige og Norge. Alle hotell er ISO 14001-sertifisert. Sjekk inn med et smil om munnen og nyt de livlige og fargerike øyeblikkene.

Les mindre
64 hotell i

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.