Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Oslo

Skal du besøke hovedstaden Oslo? Med en herlig kombinasjon av fjord, mark og et yrende kulturliv byr Oslo på alt av muligheter, uansett om du er her for business, pleasure eller begge deler. Vi har hotell i og rundt sentrum av byen.

Vil du ha en pakke? I Packtivity kan du velge mellom opplevelser og aktiviteter du kan booke i samme slengen som hotelloppholdet. Bare hyggelig!

Nærhet til byen

Bo på våre hotell i Oslo sentrum og gå på Operataket og se på høyreiste Barcode, ta trikken til Ekebergparken og vandre rundt blant skulpturer, eller drikk kaffe på en av Grünerløkkas mange kafeer og restauranter. Spis lunsj på fasjonable Tjuvholmen ved sjøkanten, og shop på Majorstuen, rett ved velkjente Vigelandsparken. På Aker Brygge kan du nyte blant annet iskrem, uteserveringer og folkeliv, og på sentrale Youngstorget er drinkene kjent for å være spesielt gode.

Har du lyst å se Oslo fra høyden kan du ta T-banen til Holmenkollen hvor du kan besøke skimuseet, kaste deg utfor Kollensvevet eller bare lene deg tilbake og nyte skogen og utsikten. Grefsenkollen, med både restaurant og bar, gir også en fantastisk utsikt over Norges hovedstad.

Kanskje vil du ta turen opp Karl Johans gate mot det kongelige slott for å hilse på kongene eller ta med deg din kjære på en liten piknik i tilhørende Slottsparken. Herfra er det en kort tur til enten Nationaltheateret eller Oslo Nye Teater som tilbyr opplevelser i verdensklasse.

Om kultur er det du jakter ligger de fleste hotellene våre i hjertet av byen. Her er du en kort tur unna alt fra Oslo Spektrum i sentrum, og Munch Museet på Tøyen til Kon Tiki Museet og Frammuseet på Bygdøy.

Alle typer hotell

Om du skal besøke Oslo har vi både store konferansehotell med kort avstand til byen, mindre og rimelige hotell midt i sentrum og eksklusive hotell rett ved sjøen. Er du på gjennomreise eller ønsker å overnatte på hotell ved flyplassen, vil et av våre tre hotell ved Oslo lufthavn, Gardermoen være gode alternativ. Uansett anledning i Oslo har vi hotellet for deg.

Konferanse- og møtelokaler i Oslo

Om du er på utkikk etter hotell med konferanse- og møtelokaler finner du vårt utvalg av lokaler i Oslo her.

På tide med julebord?

I Oslo kan du velge og vrake mellom gode julebord. Vil du booke for hele bedriften, vennegjengen eller familien? Se priser og book her!

Mer om Oslo

10 lokale innsidetips til Oslo

Oslo-guiden for deg som besøker byen for første gang

De beste stedene for businesslunsj- og middag i Oslo

Weekend i Oslo: Den store kunstrunden

10 restauranttips i Oslo

Nærliggende destinasjoner

Oslo Lufthavn, Gardermoen

Asker

Kolbotn

Skjetten

Drammen

Les mindre
30 hotell i Oslo

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

Oppdag Hotell Restaurant Konferanse
3.2.13.011 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.