Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Savoy Oslo ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Savoy

Oslo,  Norge

Clarion Collection Hotel Savoy ligger midt i Oslo sentrum, med byens kultur og uteliv like utenfor døren. Frokost, fika og kveldsmat er inkludert i romprisen - hver dag.

Clarion Collection® Hotel Savoy 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Clarion Collection Hotel Savoy er et moderne hotell midt i Oslo sentrum. Som gjest her har du restauranter, butikker, museer, teater og nattklubber i umiddelbar nærhet. Dessuten er både frokost, fika og kveldsmat inkludert i romprisen.

Like ved Nationaltheatret

Hotellet ligger bare et steinkast fra noen av de flotteste museene i Oslo, og bare en liten spasertur unna Nationaltheatret. På Nationaltheatret finner du alt fra kino til klassisk teater. Nathionalteatret stasjon er i tillegg et sentralt knutepunkt for kollektivtransport, flytog og lokaltog. Les mer om Oslo her.

Fika og kveldsmat inkludert

Hver morgen kan du spise en nydelig frokost hos oss, som selvsagt er inkludert i romprisen. Fika, en søt snack på ettermiddagen, er også inkludert. I tillegg kan du spise vår egen kveldsmat hver kveld, uten ekstra kostnad. Les mer under servicetilbud.

Restaurant Eik

I Hotel Savoy finner du Restaurant Eik, som fikk den prestisjefulle utmerkelsen Bib Gourmand av restaurantguiden Guide Michelin. Savoy Bar er et naturlig stoppested for byens trendsettere. Vil du ha en lekker drink eller en elegant middag i avslappet atmosfære, er Restaurant Eik & Savoy Bar stedet å gå til.

Hotellets historie

Hotellet har alltid hatt mange kunstneriske gjester, og mange kjente ansikter har bodd hos oss. Rom nr. 207 var favorittrommet til Cornelis Vreeswijk hvor han komponerte og skrev. Sangene er utgitt posthumt under navnet «Songs from Savoy». Henning Kvitnes har også skrevet en sang om et opphold i baren på «Savoy Hotel». Bygården hvor Hotel Savoy holder hus, ble satt opp på midten av 1800-tallet – under Oslos store bohemtid. Opprinnelig bestod bygården av leiligheter, men bygget er drevet som hotell siden 1916. Clarion Collection Hotel Savoy fremstår i dag som moderne, men har likevel klart å beholde historien som sitter i veggene.

Kontakt

  • Universitetsgt. 11 0164 Oslo , Norge

Finne frem til hotellet

Buss

Nationaltheatret stasjon, 5 min gange

Tog

Nationaltheatret stasjon, 5 min gange

Fra flyplassen

Flytog/regionstog til Nationaltheateret stasjon

Taxi

Vi anbefaler Oslo Taxi på tlf +47 02323 eller Norges Taxi på tlf +47 08000

Om Clarion Collection Hotel Savoy

Antall rom

89 rom - 142 sengeplasser

Antall møterom

1 stk - Fra 10 til 35 personer

Avstand til flyplassen

Gardermoen 50 km, ca 35 min
Torp 100 km, ca 1 time

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.