Vi vet at du gjerne har begrenset med tid når du er på forretningsreise i Oslo. Derfor har vi funnet fram til de beste businessrestaurantene og cafeene i byen, slik at du slipper å bruke unødvendig tid på å lete.

Restaurants Oslo

Lunsj

Dinner Bar & Restaurant

Stil: Kinesisk Reservasjoner: På nett

dinner-6711Foto: Dinner Bar & Restaurant

Dersom du ønsker å smake kinesisk mat slik den skal være er dette et svært godt valg. Restauranten har et godt rykte på seg for å lage formidabel autentisk mat fra det kantonesiske kjøkkenet, noe rettene klart lever opp til.

Louise Restaurant & Bar

Stil: Sjømat Reservasjoner: På nett

3R0A0493Foto: Louise Restaurant & Bar

Denne restauranten holder hus i det eneste gjenværende bygget fra det som en gang var Akers Mekaniske Verksted, noe interiøret bærer preg av. Her får du herlig sjømat av lokale råvarer, som garantert vil gi deg motivasjon til ditt neste møte.

Middag

Brasserie France

Stil: Fransk Reservasjoner: Via e-post

6Foto: Brasserie France

Dette klassiske, franske brasseriet tar deg på en reise til Paris så snart du setter foten innenfor døra. Quiche Lorraine, løksuppe og snegler, alle disse klassikerne finnes på menyen, sammen med et bredt utvalg gode viner. Dette er et godt valg for en kundemiddag, kun seks minutter unna Clarion Collection® Hotel Folketeateret .

Hanami

Stil: Japansk Reservasjoner: På nett

7Foto: Kai Øveraasen

Denne restauranten tilbyr tradisjonell japansk mat med en vri, og er perfekt dersom du ønsker å prøve noe nytt. Her går lokale råvarer og innovative presentasjoner hånd i hånd. Japan og Norge i en perfekt miks!

Statholdergaarden

Stil: Norsk Reservasjoner: På nett

Har du lyst til å imponere kunder eller partnerne med noe litt annerledes? Dette stedet har en Michelin-stjerne og alt som følger med. Menyen blir laget fra scratch hver dag og inneholder mange herlige overraskelser. Best av alt er at det tar kun 3 minutter å spasere fra Clarion Collection® Hotel Bastion.

Ekebergrestauranten

Stil: Moderne/klassisk Reservasjoner: På nett

ECKEBERG-37Foto: Ekebergrestauranten

Dette stedet har virkelig Oslos beste utsikt. En ekte klassiker blant byens mange restauranter, også kjent for sine mange arrangementer av ulike slag. Menyen baserer seg på mat som er tilgjengelig i regionen, og blander tradisjonelle og moderne retter.

Det skal ikke stå på utvalget når det kommer til steder å spise lunsj og middag i Oslo. Sørg bare for å velge på forhånd, slik at du er sikret et bord. Etter lang dag med forretninger og middag er det utrolig deilig å dra tilbake til et komfortabelt hotell.