Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Konferanse i Oslo Norge

12 hotell passer ditt søk

Legg til et eller flere hotell i din forespørsel så kontakter vi deg.

12 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Møte og konferanse i Oslo

Velkommen til Oslo, Norges hovedstad og internasjonale knutepunkt! Om du skal ha møter, konferanse eller event i Oslo har vi en mengde alternativer for deg med våre mange og varierte hotell i og utenfor sentrum.

Konferansehotell over hele Oslo

Her vil du finne alt fra små og historiske hotell i sentrumskjernen til store konferansehotell i utkanten av Oslo og ved flyplassen. Det finnes med andre ord hotell til deg uansett om du trenger et lite, eksklusivt møterom til styremøtet eller et stort eventlokale til firmafesten.

Hjelp til planlegging

På våre konferansehotell er vi behjelpelig med planlegging. Med et bredt utvalg av hotell kan vi hjelpe deg med å arrangere alt fra teambuilding, kurs, og møter til kongresser, kick-off, bilutstillinger og bryllup.

Teknisk utstyr

På alle våre hotell har vi gratis wifi til bruk under din konferanse. 

Mat og drikke

Om du trenger mat til møtet, konferansen eller eventet ditt så ordner vi selvsagt dette, enten det gjelder enkel pausemat eller en ordentlig festkveld med treretters middag.

Tett på alt Oslo har å by på

Med konferansen i Oslo får du dessuten tilgang til alt som en hovedstad kan tilby, og mer til. Her finnes alt fra nytenkende arkitektur, kultur, folkeliv og en mengde museer for de historieinteresserte. Med sin vakre beliggenhet ved fjorden har Oslo den sjarmen som bare en havneby kan ha, så pass gjerne på å få tid til litt byvandring om du får egentid mellom møtene. Ta for eksempel en tur opp på taket av Operaen som ligger helt i vannkanten ved Oslofjorden, eller besøk Torggatas mange spennende butikker og restauranter.

Smidig kollektivtransport til og fra Gardermoen

Fra Oslo Lufthavn Gardermoen tar det litt over 20 minutter med flytog inn til byen, eller i underkant av 40 minutt med bil og taxi. De fleste av hotellene våre ligger i kort avstand til Oslo Sentralbanestasjon - uansett om du ankommer med tog eller buss er det kort vei fra perrong til lobby.

Hotellovernatting i Oslo

Trenger du overnatting uten konferanse kan du sjekke ut alle våre hotell i Oslo her.

 

Nærliggende destinasjoner

Oslo Lufthavn, Gardermoen

Asker

Kolbotn

Skjetten

Drammen

Les mindre
12 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.