Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell ved Oslo Airport

Oslos hovedflyplass ligger i Akershus fylke, 45 kilometer nord for Oslo. Både flytog og flybuss tar deg enkelt til og fra Oslo.

Skal du på konferanse, ha møte eller arrangere event ved Oslo Lufthavn, Gardermoen? I underkant av to kilometer fra Gardermoen har vi to hotell, hvorav det ene er Norges største konferansehotell. Hotellet har restaurant, bar, store konferanselokaler og direkte tilknytning til et 13000 kvadratmeter stort kongressenter. Kongressenteret har fleksible og moderne møterom og kongressaler, og kan ta imot hele 4500 personer til middag. I tillegg har vi et av Norges ledende kurs- og konferansehotell bare fem kilometer unna flyplassen, med restaurant, bar og plass til over 1100 gjester. Skal du overnatte i nærheten av flyplassen i forbindelse med ferie og reise? Sov behagelig, spis godt og lad opp på et av våre hotell ved Gardermoen, i umiddelbar nærhet til Norges internasjonale knutepunkt. Alle våre tre hotell ved flyplassen tilbyr tidlig frokost, treningsrom og gode parkeringsmuligheter. Ikke minst går det shuttlebusser flere ganger i timen mellom Gardermoen og alle våre tre flyplasshotell. Fra våre hotell ved Gardermoen kan du komme fort frem og dra raskt videre til din destinasjon.

Les mindre
44 hotell i Oslo Lufthavn

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.