Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Tollboden Drammen ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Tollboden

Drammen,  Norge

Clarion Collection Hotel Tollboden ligger sentralt på Strømsø i Drammen, kun 5 minutters gange fra togstasjonen. Frokost, fika og kveldsmat er inkludert i romprisen - hver dag!

Clarion Collection® Hotel Tollboden 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Clarion Collection Hotel Tollboden ligger sentralt på Strømsø i Drammen. Vi er veldig gode på små og mellomstore konferanser og er førstevalget for de som reiser mye. Har et godt renomme på mat og tilbyr alltid kveldsbuffet til våre gjester.

Sjøfartshistorie i hotellets vegger

På Clarion Collection Hotel Tollboden bor du med Drammens unike historie og kultur i veggene. Bygningen har røtter tilbake til 1600-tallet da bydelen Strømsø i Drammen var en av Norges viktigste havner. Hotellets vegger er utsmykket med kunst av lokale kunstnere og utstillinger som forteller om byens sjøfartshistorie.

Fika og Kveldsmat inkludert

Hver morgen kan du spise en god frokost hos oss, som selvsagt er inkludert i romprisen. Fika, en søt snack på ettermiddagen, er også inkludert. I tillegg byr vi på vår anerkjente kveldsmat hver kveld, uten ekstra kostnad. Les mer under Servicetilbud.

Møterom

Hotellets konferanseavdeling har syv konferanserom med plass til max 60 personer i det største. Les mer om våre møterom her.

Trening og velvære

Vi synes faktisk treningsrommet vårt er ganske rått! Her finner du tredemøller, spinningsykkel og multigym, romaskin, ribbevegg samt frie vekter.

Aktiviteter i  Drammen

Drammen har utrolig mange alternativer for trening og aktivitet. Om vinteren er området rundt Drammen perfekt for både langrennski og alpint. Bare 10 minutter fra hotellet finner du to alpinanlegg, Haukås og Drammen Skisenter. Det er flere golfbaner i området, vi har sykkelløyper, Tuftepark for vekttrening, sup og kano-utleie, samt elvebadstue. Og svært mange flotte badestrender i Drammen. Bare spør!

Sjekk også ut 101 ting å gjøre i Drammen

Kongen av Strømsø

Hotellets bygning ble reist av forretningsmann og tollforvalter Daniel Knoff i 1668. Knoff var en av kongens nærmeste menn og fikk tilnavnet "Kongen av Strømsø" for sin innsats for utviklingen av havneområdet. Den dag i dag lever Knoffs livsverk videre i hotellets mange utstillinger.

Kontakt

  • Tollbugaten 43 3044 Drammen , Norge

Finne frem til hotellet

Buss

Drammen busstasjon, 5 min gange

Tog

Drammen togstasjon, 5 min gange

Fra flyplassen

Flytog til Oslo Lufthavn Gardermoen, og Sandefjord Lufthavn Torp

Taxi

Vi anbefaler Drammen taxi på tlf +47 05060

Om Clarion Collection Hotel Tolboden

Antall rom

140 rom - 278 senger

Antall møterom

7 stk
Fra 2 - 60 personer 

Avstand til flyplassen

Gardermoen 100 km, ca 1 time
Torp 80 km, ca 45 min
Rygge 85 km ca 50 min

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.