Sommeren er endelig her, og for mange er det den etterlengtede ferien som står for tur. Vi har samlet 5 perfekte ferietips for deg som vil koble av fra den stressfyllte hverdagen med en avslappende ferie!

Swimming pool and sunbeds
I Gøteborgs skjærgård finner du Stenungsbadens Yacht Club

Etter noen hektiske arbeidsmåneder finnes det ingenting bedre enn å ta noe ukers velfortjent ferie. Kroppen trenger å roe ned og slappe av, og batteriene trenger å lades med ny energi før høsten kommer. Du kan feriere på mange ulike måter, men den absolutt beste måten å komme bort fra den stressfylte hverdagen er å ta en avslappende ferie der du fokuserer på din egen velvære og helse.

Farris Bad – Nordens største spa

Med en uslåelig beliggenhet i Larvik, har Farris Bad blitt et populært alternativ for de som ønsker å komme seg bort fra hverdagens stress. Med sine 2500 kvadratmeter er Farris Bad Nordens største spa, og derfor den perfekte forutsetningen for noen rolige dager.

Om du ønsker å bruke tid på golf i ferien, ligger en av Norges fineste golfbaner, Larvik Golfklubb like rundt hjørnet. Farris Bad tilbyr også Sauna Activites om du ønsker å aktivisere deg litt. Du er også muligheter for å ta en joggetur i det naturskjønne landskapet som ligger i nærheten av hotellet!

Maritimt idyll i nærheten av Oslo

Bare 40 minutter fra Oslo ligger det koselige og idylliske tettstedet Son, og her finner du Son Spa som ligger fint til ved vannkanten. Dette er en av de største spahotellene i Norge og det er gåavstand inn til Son sentrum.

Dette er det perfekte hotellet om du ønsker en blanding av spaopplevelse og kontakt med sjøen og naturen. Her kan du virkelig senke skuldrene, og lade batteriene før høsten kommer.

Nyt det svenske fjellandskapet

De svenske fjellene er like vakre på sommeren som vinteren! Copperhill Mountain Lodge i Åre er det perfekte stedet om du ønsker å slappe av i nærheten av naturen. Bo med fjellet Åreskutans fantastiske utsikt rett utenfor vinduet, og om du ønsker litt mosjon kan du gå på en av de mange fantastiske turstiene.

Som gjest på hotellet vil du ha gratis inngang til hotellets prisbelønte spa, med panoramautsikt over fjellet. Ta en pause fra byens tempo i Jämtlands vakre fjellandskap!

Luksuriøs spa-opplevelse på Yasuragi

Avslapping blir ikke bedre enn det det blir på det japansk-inspirerte spahotellet Yasuragi – en fantastisk oase bare 20 minutters kjøretur fra Stockholm. Yasuragi er det japanske ordet for indre ro og harmoni. Skjem bort deg selv med en luksuriøs helhetsopplevelse som inkluderer japansk bad, behandlinger, yoga og sunn mat på et av hotellets fire unike restauranter. Steng av omverden på Yasuragi, og kom tilbake fra ferie med ny energi!

Opplev Visby

På øya Gotland på Sveriges østkyst ligger Visby, som er en godt besøkt ferieby om sommeren. Men selv om mange assosierer sommer på Visby med party og politikk, er det også gode muligheter for en rolig og behagelig ferie her. Visby er en av de best bevarte middelalderstedene i Skandinavia, og har siden 1995 vært på Unescos verdensarvliste.

Bo på Clarion Hotel® Wisby, og få med deg byens spennende historie mens du nyter god mat og drikke. I tillegg får du tilgang på hotellets spa – Selma City Spa Wisby. For deg som er ute etter en opplevelse utenom det vanlige kan vi tilby noen fantastiske suiter!