Medlemskap
People relaxing in the pool at Clarion Hotel Sundsvall.

Velvære og spa i Sundsvall

Unn deg litt avslapning neste gang du besøker Sundsvall og bestill en av byens herlige spa. Det store utvalget betyr at alle har muligheten til å finne et spa som passer for dem. Perfekt for turister som ønsker å toppe hotelloppholdet og for innbyggere i Sundsvall som ønsker å nyte en dag på spaet.

Varme bad året rundt

Sundsvall er en by som lokker med alt fra shopping og restauranter til sin egen gatefest og nærhet til Höga kusten. Om vinteren går du inn i et vakkert vinterlandskap, mens du om sommeren kan vandre på en av de mange turstiene i området eller ta en dukkert i både hav og innsjø. Men for deg som liker å bade hele året, og egentlig ikke har forstått saken med iskulper, er det flere flotte spa-fasiliteter med oppvarmede bassenger.

Spa med bassengfest på lørdagene

Vil du forlenge spaopplevelsen med flere dager? Da kan du booke deg inn på et koselig spahotell! Clarion Hotel® Sundsvall ligger rett ved Selångersån i Sundsvall by, hvor du finner moderne Elements Spa. Et oppvarmet basseng på taket gir deg en av de beste utsiktene i byen, mens damp- og tørrbadstuen bidrar til å myke opp stive muskler og ledd. Dersom du er i humør for en bassengfest, inviterer de deg også til Pool Club på lørdagene – en perfekt måte å kombinere spaet og henge med vennene dine!

Sundsvall

Spa og velvære

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage