Vi har samlet 10 gullkorn blant våre mange spahotell i Norden! Les og se bilder av spastedene langs kysten i Norge, favorittene i Stockholm og nybygde arktiske skjønnheter i Sverige. Drøm deg bort til din neste spaopplevelse sammen med oss.

Yasuragi-Spring.jpg
Vårvakkert på Yasuragi.

Spa og velvære i Norden

1. Gjenopprett balansen i japansk ånd på Yasuragi i Stockholm


Yasuragi har blitt et av våre mest populære spahotell, og vi forstår hvorfor. Å sjekke inn her er virkelig som å sjekke inn i en helt annen verden – til tross for at du bare befinner deg 25 minutter utenfor Stockholm. Ikledd din yukata nyter du naturen, spabehandlinger og de ulike restaurantene.


Yasuragi hotel room and teaDet japanske ordet Yasuragi kan beskrives som det deilige utpustet du gjør når du virkelig slipper taket og puster ut - som når du for eksempel synker ned i det varme vannet i det japanske badet.


Booker du en Ryokan-suite kan du fortære middagen din her. Bildet viser Ryokan Hanare.


2. Avkobling på Skandinavias største spa – Farris Bad, Larvik


farris-bad-view


I Larvik, 1,5 time utenfor Oslo, venter kystparadiset Farris Bad. Med bokstavlig talt en fot på land og en fot i havet, er Farris Bad et helt unikt spahotell med et av Nordens største spa på hele 2500 kvadratmeter. Heng på strandterrassen eller ta deg noe godt å drikke i hotellets Water Lounge. Når sjekker du inn?


Farris Bad kan skryte av en unik beliggenhet.


Avkobling med havutsikt.


Farris Bad Water Lounge er populær.


3. Copperhill Mountain Lodge, Åre – avkobling midt i skibakkenCopperhill Mountain Lodge er elsket av alle, og vi forstår hvorfor! Med unik beliggenhet midt i skibakken og stilig spa, helt integrert med fjellverden rundt, er det vanskelig å ikke trives på Copperhill Mountain Lodge. Hva venter du på? Opplev det selv!


Copperhill Mountain Lodge er like vakker uansett årstid.


Kommer du til Copperhill Mountain Lodge i vintermånedene blir du møtt av dette synet!4. Clarion Hotel® Post, Göteborg – spa midt i Göteborg


Clarion Hotel Post, Göteborg


Populære Clarion Hotel® Post har den beste beliggenheten på Drottningstorget, like ved Göteborg sentralstasjon. Her kan du sjekke inn og nyte det fantastiske bassenget på takterassen, Skönhetsfabriken med deres mange spabehandlinger, og restauranter og barer som lokker hotellgjester så vel som göteborgere.


Bassenget på takterassen til Clarion Hotel® Post venter på deg!


På Skönhetsfabriken finnes det mange behandlinger å velge mellom.


Det gamle posthuset er nå et av Sveriges mest populære hotell.


5. Son Spa – spa med maritim idyll og atmosfære


Spaavdelingens to etasjer byr på blant annet svømmebasseng, badstue og utendørs boblebad.


Son Spa ligger i det idylliske tettstedet Son i Oslofjorden, bare 40 minutter fra Oslo. Med herlig beliggenhet helt i vannkanten, kan du oppleve den gode atmosfæren preget av maritim historie. Kjent for å ha et av landets beste spa-anlegg med en fyldig spameny med behandlinger, finner du garantert aktiviteter som frister.


Hva med å prøve spahotellets eget konsept, Circle of Senses? Eller frister det med ansiktsbehandling, kroppsskrubb eller massasje med lavastein? Eller kanskje du vil svette litt i treningsavdelingen før du tar et dypdykk i bassenget? Et tips er å sjekke hotellets kalender for spennende aktiviteter og arrangementer.


Senk skuldrene i det varme bassenget.


Velg blant flere behandlinger inkludert massasje på Son Spa.


Hent ny energi fra spaets mange relaxområder. Foto: Sandra Romfo


6. Frösö Park Spa, Östersund – nordisk spa på vakre FrösönFrösö Park Spa har en fantastisk naturnær beliggenhet på Frösön/Östersund. Her du kan du velge og vrake blant flere basseng, innen- og utendørstrening, relaxområder og badstuer. Opplev de skandinaviske badetradisjonene med fokus på hydroterapi.


pool-indoor-quality-hotel-froso-parkBassengområdet på Frösö Park Spa.


7. Elements Spa, Clarion Hotel® Stockholm, Stockholm – stilrent og luksuriøst i trendy SödermalmEnda en Stockholmsfavoritt! Fra byliv til spaopplevelser – Clarion Hotel® Stockholm ligger fantastisk til i den trendy bydelen Södermalm i Stockholm. Fra spaområdet har du utsikt over Tantolundens idylliske kolonihager og Årstavikens glitrende vann. Elements Spa kan også skryte av et relaxbasseng som begynner inne og fortsetter ut på terrassen, dampbadstue, tørrbadstue, treningsrom og yogatimer.


Avkobling og ro.


Yoga og andre aktiviteter venter på deg.


Massasje, ansiktsbehandling eller noe annet?


8. Klassisk spafavoritt i vakre Värmland – Selma Spa, Sunne


selma-spa-lobby.jpg


Klassike Selma Spa venter på deg! Et av Sveriges mest likte spahotell med super beliggenhet blant landskapet til Värmland med skog, fjell og sjøer i pittoreske Sunne.


Värmlands flotte natur omringer hotellet.


Start dagen med en rolig gåtur.


Selma Spas vakre fasade.


9. Stenungsbaden Yacht Club, Stenungsund – karrige klipper og opplevelser i Bohuslän


stenungsbaden_outside_facade_16_9


Juvelen på vestkysten, Stenungsbaden Yacht Club, ligger bare 30 minutter nord for Göteborg på Stenungsön utenfor idylliske Stenungsund. Her venter en fantastisk havutsikt, salt luft og enorme Bluewater Sports & Health Club.


Stenungsbaden-outdoor-pool.jpgTil forskjell fra havet rett der utenfor, holder utendørsbassenget alltid en behagelig temperatur, selv om natten.


Stenungsbaden-outdoor.jpgNyt solens varme stråler.


stenungsbaden-wellnesspool.jpg


10. Clarion Hotel® Sense, Luleå – spaluksus midt i LuleåClarion Hotel Sense ligger midt i Luleå, Sverige og byr på en opplevelse som tar deg gjennom fire årstider. Belysning, dufter og behandlinger følger sesongene. Det varme bassenget representerer en lun sommernatt og i dusjene skrubber du bort dagens stress med spaets sesongbaserte produkter.


Clarion Hotel® Senses vakre spa.


Unn deg en behandling.


Book et besøk snart!

Visste du at…

  • I prinsipp tilbyr alle spaene våre daginngang, så om du bare har noen timer til overs kan du fortsatt oppleve ro og senke deg ned i et varmt basseng.
  • Ordet ”spa” kommer fra det belgiske stedet Spa, som var en av de første velkjente kur-stedene.
  • Du kan leie hele eller deler av de fleste av våre spahoteller sine spaavdelinger for private fester, bryllup, utdrikningslag, konferanser, kick-off med mer. Les mer og book din plass her!

Spa og velvære i Norden