strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Spa room at Quality Hotel Strand in Gjovik.

Luksuriøs ferie med spa i Gjøvik

På hotell i Gjøvik i Norge kan du nyte herlig avslapning på spa. Book en helg på hotell eller konferanse og unn deg samtidig en rolig stund i bassenget og en oppfriskende behandling. Det er en perfekt pause fra hverdagen og alle gjøremål.

Nyt livet på landet

Gjøvik ligger ved Norges største innsjø, Mjøsa, mindre enn to timers bilreise fra Oslo. Den pittoreske byen har et rikt kulturliv og et levende restaurantliv. Vil du ut i naturen er det mange alternativer å velge mellom. Ta en tur med en hjuldamper på sjøen, besøk Gjøvik Olympiske Fjellhall som er verdens største kamparena inne i et fjell eller begi deg ut på en av de mange turstiene og skisporene som er i området. På hotellet ditt kan du så roe ned med et herlig spabesøk.

Velvære når du trenger det som mest

Otium SpaQuality Hotel™ Strand finnes det rikelig med velværemuligheter. Her er du velkommen med både partneren din, vennegjengen eller kollegene på arbeidsplassen. Bruk noen timer i bassenget og i badstuen, og bestill gjerne en deilig behandling. Her kan du velge mellom flere behandlinger. Har du litt ekstra energi igjen i kroppen har vi sykler, tredemølle og utstyr til styrketrening på hotellets treningsstudio.

Gjøvik

Spa og velvære

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage