strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Spa treatment at Skönhetsfabriken in Gothenburg city.

Luksuriøse takbasseng og rolige spa i Göteborg

Göteborg er kjent for sine mange severdigheter, restauranter, vakre omgivelser og herlige bypuls. Men det er også en by full av takbasseng og spaanlegg som inviterer til deilig avslapning. Uansett om du reiser alene, med familie, partner eller venner finnes det et spa for alle!

Noe for enhver spapersonlighet

Fra luksuriøse, svevende takbasseng på Avalon Hotel til spaanlegg med skreddersydde behandlinger på Clarion Hotel® Post – du trenger ikke lete lenge for å finne det du søker innen spa og velvære. Göteborg tilbyr mange avslappende opplevelser. Noen basseng er rolige og stille med bare lyden fra vannet som musikk, mens andre er åpne for så vel store som små og tilbyr oppfriskende partybeats.

Toppe hotelloppholdet med et spabesøk

Vil du nyte en reise til Göteborg utover det vanlige? Bestill overnatting med spa eller basseng og gjør hotellet til reisens midtpunkt. Mange spaanlegg tilbyr også dagpass for de som ikke bor på hotellet, slik at alle kan nyte en deilig badstue, en dukkert i bassenget eller en oppfriskende isdusj. Hva kan vel være herligere enn å svøpe seg inn i morgenkåpen, ta heisen opp til et takbasseng og se ut over byen med et glass bobler i hånden? Velkommen til Göteborg!