Medlemskap
Face treatment at Selma City Spa in Uppsala.

Hverdagsluksus med spa i Uppsala

Lyst på spa i Uppsala? Denne byen byr på kulturelle, historiske og kulinariske opplevelser, men også mange spafasiliteter. Bo på spahotell dersom du planlegger en reise til Uppsala og gjør opplevelses ekstra nytelsesrik eller bestill dagspa dersom du bare trenger en avslappende pause i hverdagen!

Avslappende bad og herlige behandlinger

Noen ganger er det ikke nok med en rolig filmkveld for å slappe av og få den sårt tiltrengte pausen du trenger. Hva kan vel da passe bedre en å bruke noen timer, eller dager, på et koselig spa? Å unne deg massasje, en stund i badstuen eller ansiktsbehandling kan gjøre susen for å få tilbake energien og bli ditt beste jeg. Uppsala har også veldig mange bra spa i ulike størrelser og former, noe som gjør at alle kan finne et miljø som passer for nettopp dem.

Spahotell med det der lille ekstra

Vil du forlenge spaoppholdet kan du med fordel booke deg inn på et spahotell. I Uppsala finner du for eksempel Selma City SpaClarion Hotel® Gillet som setter deg og trivselen din i fokus. Her venter jacuzzis, basseng, rolige velværerom og et bredt utvalg av behandlinger. Å bo på spahotell er like herlig med din kjære eller famiilen som til utdrikningslaget!

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage