MedlemskapMine bookingerKundeservice
Rooftop pool at hotel Villa Copenhagen.

Nyt spa i sentrum av København

København er Danmarks livlige hovedstad med vakre omgivelser, spennende kultur og en positiv atmosfære. I tillegg til dette finner du også et stort antall spahoteller! Bestill en hel helg med spa og velvære, eller ta et lynbesøk på et av de mange spahotellene før du flyr fra Kastrup.

Lad opp til flyreisen på Ni'mat Spa

Skal du fly fra Kastrup? Benytt anledningen til å slappe av før den lange flyturen med en deilig spadag på Ni'mat som ligger i sentrum av København, eller på spaavdelingen med samme navn på Clarion Hotel® Copenhagen Airport. Her finner du fantastiske velværeavdelinger som tilbyr oppvarmede bassenger, avslappende ansiktsbehandlinger og komfortable massasjer. Det er også mulighet for å bestille gode tapasretter og kjølige drinker direkte til de komfortable loungemøblene i spaavdelingen.

Book en helg på Villa Copenhagen

Villa Copenhagen er et populært luksushotell på Tietgensgade i hjertet av den danske hovedstaden. Både lokalbefolkningen og turister reiser hit for å nyte god mat og avslappende aktiviteter i et harmonisk miljø. Vil du ta en svømmetur i det oppvarmede bassenget på taket, gjenvinne energi i badstuen eller ta en forfriskende treningsøkt i hotellets topp moderne treningsstudio? Vi anbefaler på det sterkeste at du bestiller en eller flere netter på Villa Copenhagen ved ditt neste besøk i København.