Medlemskap
Rooftop pool at hotel Villa Copenhagen.

Nyt spa i sentrum av København

København er Danmarks livlige hovedstad med vakre omgivelser, spennende kultur og en positiv atmosfære. I tillegg til dette finner du også et stort antall spahoteller! Bestill en hel helg med spa og velvære, eller ta et lynbesøk på et av de mange spahotellene før du flyr fra Kastrup.

Finn fred i kropp og sjel

Velkommen til den pulserende nordiske hovedstaden som lokker besøkende fra nært og fjernt. Men, det er ikke bare for sine livlige gater og torg som denne byen er kjent – også de mange spa- og wellnessanleggene lokker besøkende som søker avkobling og avslappende spabehandlinger. Spa og relax i København lar besøkende slappe av og skjemme bort seg selv. Så neste gang du lurer på å booke en reise, hvorfor ikke gi deg selv avkobling i København i gave?

Book en helg på Villa Copenhagen

Villa Copenhagen er et populært luksushotell på Tietgensgade i hjertet av den danske hovedstaden. Både lokalbefolkningen og turister reiser hit for å nyte god mat og avslappende aktiviteter i et harmonisk miljø. Vil du ta en svømmetur i det oppvarmede bassenget på taket, gjenvinne energi i badstuen eller ta en forfriskende treningsøkt i hotellets topp moderne treningsstudio? Vi anbefaler på det sterkeste at du bestiller en eller flere netter på Villa Copenhagen ved ditt neste besøk i København.

København

Spa og velvære