Medlemskap

Spa

Derfor reiser du til spabyen Helsinki for egenpleie

Lyst til å pleie deg selv og kombinere det med en pulserende storby? Da er Helsinki den ultimate byen – for i saunaens hjemland finner du de mest autentiske spaopplevelsene.

 • – Det er en heftig kontrast å gå inn i en liten boble av total avspenning midt i det hektiske bylivet.

 • – Hele verden stresser der ute, mens du befinner deg i en kokong av ro, sier den svenske reiseeksperten Annika Myhre til Strawberry. Og legger til:

 • – Men akkurat når du selv er klar, så venter pulserende restauranter, kafeer, aktiviteter og kulturopplevelser der ute.

 • Annika (43) jobber som reiseskribent og står bak den svenske podkasten Att resa-podden. Hun vet alt om de aller beste tipsene, både innenlands og utenlands, og hva som gjelder nå.

 • Noe av det som blir stadig viktigere for oss, er såkalte «healing holidays».

 • Eller rett og slett egenpleie.

 • Flere reiser for egenpleie

  For mens vi tidligere reiste mest for moro skyld, søker vi nå personlig forbedring og velvære.

 • Stadig flere ønsker å koble av og lade batteriene på ferie, og spesielt ha alt på ett sted: spa, yoga og meditasjon.

 • Og da er Helsinki er en perfekt by å reise til, fordi byen har et stort utvalg av høykvalitetsspa, men selvfølgelig også tradisjonelle finske badstuer.

 • Byen har en avslappende og rolig atmosfære, som gjør det til en ideell destinasjon for de som ønsker å komme seg vekk fra den hektiske hverdagen, og tilbringe noen dager med avslapning og selvpleie.

Her er tre hoteller som leverer på både velvære og sentral beliggenhet

1. Hotel St. George


Hotel St. George har en optimal beliggenhet midt i hjertet av Helsinki, nær mange av byens beste attraksjoner og shoppingområder. Hotellet har også en behagelig blanding av historisk eleganse og moderne design, og er dekorert med kunstverk og antikviteter fra hele verden.


Hotellet har en luksuriøs spaavdeling med en rekke behandlinger, inkludert finsk badstue, dampbad, iskulp, basseng og ulike typer massasjebehandlinger.


Hotel St. George sjekker du inn på for en luksuriøs opplevelse, men også hvis du er opptatt av kultur, design, velvære og bærekraft. Og for å koble helt ut!

Indoor pool area at St George Care Spa in Helsinki.

2. Clarion Hotel® Helsinki


Hotellet ligger i et nytt og moderne bygg i bydelen Jätkäsaari, som er et av de mest dynamiske og hurtigst voksende områdene i Helsinki. Her har hvert rom eget design som er inspirert av finsk natur og kultur.


Dette er et perfekt hotell for jobbreiser, da Clarion Hotel® Helsinki har en stor konferanse- og møteavdeling, og hotellet tilbyr en rekke innovative og kreative løsninger for å gjøre møtene så effektive og inspirerende som mulig.


Øverst på Clarion Hotel® Helsinki har du rooftop pool & terrace-området med utsikt over byen. Utendørsbassenget er oppvarmet året rundt. Og selvsagt, du har badstue med byens beste utsikt...


3. Hotel Kämp


Hotel Kämp er et ikonisk og luksuriøst hotell i hjertet av Helsinki, kjent for sin historiske arv og førsteklasses service.


Hotellet ligger i nærheten av mange av byens beste shopping-, kultur- og restaurantområder, og det er det ideelle valget for dem som ønsker å oppleve det beste av Helsinki.


Hotel Kämp har også flere restauranter og barer, og hage og terrasse for å finne roen. Og sjekker du inn for sistnevnte, er spaavdelingen på Hotel Kämp en oase av avslapning, med en rekke luksuriøse behandlinger og fasiliteter, inkludert et oppvarmet innendørsbasseng, badstue og treningsstudio.

Spa products at Kämp Spa in Helsinki.The gym at Kämp Spa in Helsinki.Rooftop pool with view at Clarion Hotel Helsinki.Relaxing atmosphere at Kämp Spa in Helsinki.

Kämp Spa

Helsinki

Nyeste innlegg