strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Sunset by the rooftop pool at Clarion Hotel Sign in Stockholm.

Nyt et opphold på spa i Stockholm

Uansett om du bor i Stockholm og vil unne deg et spaopphold eller om du er på besøk i hovedstaden og vil hvilke kroppen etter dagevis med oppdagelser, kan du velge mellom flere spa. Slapp av i basseng og badstue, nyt massasje, ansiktsbehandling eller gi kroppen en herlig økt på treningsstudio.

Dagspa eller spa med overnatting?

Unn deg en rolig stund og tilbring dagen på et spa når du ønsker en pause fra stress og to-do-lister. I Stockholm finner du spaanlegg som du enten kan besøke om dagen eller bli igjen over natten. Velg blant alt fra japanske bad og ro ute i Nacka på Yasuragi, til luksuriøse utendørsbasseng høyt oppe blant Stockholms hustak på Selma City Spa like ved sentralstasjonen eller Elements Spa sentralt i Södermalm.

Stockholm – en populær spadestinasjon

Stockholm er en populær destinasjon som lokker med alt fra restauranter, kultur, vakre omgivelser – og selvfølgelig også fantastiske spaopphold. Det er en perfekt måte å nyte en romantisk helg eller et hotellopphold med venner og en aktivitet som er like herlig året rundt! Så på med morgenkåpen, slapp av i det harmoniske miljøet og spaser ut i hverdagen som et nytt menneske.