Medlemskap
Relaxing at Son Spa in Oslo.

Spaopplevelser tett på naturen i vakre Oslo

Norges hovedstad Oslo har alt – hav, fjell, øyer og et pulserende storbymiljø med museer, restauranter og utesteder. Men dette er ikke alt, Oslo har også mange fantastiske spahotell. Når du reise på en avslappende spahelg, er Oslo derfor en perle du ikke bør gå glipp av!

Spa i nærheten av både naturen og byen

Når du sjekker inn på spa i Oslo har du nærhet til alt. Oppdag omgivelsene rundt med fjell og skoger, flotte turstier og den vakre Oslofjorden hvor du kan bade, padle kajakk og seile. Vil du oppdage byen er det mange ting å gjøre. Kanskje kunstmuseet MUNCH og Operahuset virker forlokkende? Når magen rumler er det mange spisesteder å velge mellom, og når føttene begynner å bli ømme er det på tide å returnere til spaet. Der venter herlige basseng, varmende badstubad og deilige behandlinger.

Finn ditt favorittspa i Oslo

På Thief Spa i Oslo sentrum kan du nyte tyrkiske hamanbad, marokkansk leirbadbehandling og behandlinger à la Hollywood. Her har de nemlig «stjålet» de beste spa-ideene fra hele verden. Midt i byen ligger også Clarion Hotel® The Hub med treningsstudio, basseng og velværeavdeling. Eksklusive Son Spa ligger ved Oslofjorden. Her er det en tid for stillhet, trivsel og ny energi. I naturskjønne omgivelser ligger også Lily Spa som tilbyr bad og behandlinger for at du skal komme i balanse.

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage