Medlemskap
Details of the spa at Hotel Kämp in Helsinki.

Spa og velvære i Helsingfors

Helsingfors er hovedstaden til vår staselige nabo i øst. Folk lokkes blant annet hit for å nyte badstuer og luksuriøse spa-behandlinger. Når du booker deg inn på et av Helsinkis mange spahoteller, kan du lade opp til – og roe ned etter – de mange opplevelsene byen tilbyr.

Nyt spa på et sentralt sted

I sentrum av Helsinki finner du mange populære spahoteller. Clarion Hotel® Helsinki er et pulserende møtested i den vestlige havnen som byr på fantastiske spaopplevelser med svimlende utsikt. Etter en dag i hovedstaden kan du for eksempel slappe av i det oppvarmede bassenget på taket, eller i en badstue sammen med mennesker fra hele verden. Foretrekker du små spahoteller? Kämp Spa og St. George Care ligger i hjertet av Helsinki og tilbyr både badstuer og spabehandlinger i rolige omgivelser.

Reis og tren i et moderne treningsstudio

Dersom du føler deg bra når du trener, kan du kombinere spa- og badstueopplevelsene dine med komfortable treningsøkter på treningsstudioet. Både Clarion Hotel, Kämp Spa og St. George Care tilbyr topp moderne treningsfasiliteter med helt gratis inngang for hotellets gjester. Eller hvorfor ikke bruke overskuddsenergien din i Helsinki? Byen tilbyr alt fra klatrefasiliteter, svømmehaller og innendørs lekeplasser til utendørs idrettsanlegg for deg som gjerne nyter frisk luft mens du trener.