Medlemskap
Sea view from spa hotel Farris Bad in Larvik.

Spa ved mineralrik kilde i Larvik

Larvik er et sommerparadis klar til å utforskes. Byen er kjent for sin idylliske kyst, men har også nærhet til fjell og skoger. Her er det mye å finne på om sommeren. Velger du å besøke Larvik under den kaldere årstiden, bør du ikke gå glipp av spakulturen rundt byens egen kilde.

Larvik – en by med mange muligheter

Larvik i Norge ligger rett ved kysten, bare 1,5 time fra Oslo og veldig nær flyplassen i Sandefjord. Det er mange grunner til å besøke nettopp Larvik. Her kan du nyte herlige bad om sommeren, lade batteriene med en tur i Bøkeskogen, oppdage byens historie og kose deg med shopping. Men Larvik er også en fantastisk spa- og velværedestinasjon hvor du kan slappe av og finne fred og ro alene, sammen med partneren din eller med vennegjengen.

Når hotellet er reisemålet

I Larvik renner det en gammel mineralrik helsekilde gjennom byen. Allerede på 1800-tallet etablerte de første spabadene seg her. Larvik har altså tiltrukket spabesøkende i lang tid og tradisjonen fortsetter. I dag kan du for eksempel besøke det eksklusive spahotellet Farris Bad som er bygget rundt kilden. Opplev det næringsrike og helsebringende vannet, eller bestill en behandling etter behov og ønsker, bad i boblebad, slapp av i hengekøyer og nyt et godt og balansert kosthold.

Larvik

Spa og velvære

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage