Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotell med basseng

Hva med å kombinere hotellovernattingen din med en svømmetur før frokost, eller et kveldsbad før du går til sengs? Senk skuldrene og få ny energi i vannet eller ved bassengkanten. Hopp i det - book ditt neste opphold på et av våre hotell med basseng.

Senk skuldrene i bassengvannet og ta en dukkert under hotellbesøket ditt

Vil du svømme til fantastisk utsikt over storbyer eller bade i oppvarmede basseng med solterrasse og vannsklie? Du bestemmer hvor, når og hvilket hotell du gjør dette på. Sjekk inn på idylliske Farris Bad  og ta deg en dukkert i det store bassenget med brusende og masserende funksjoner, eller besøk spahotellet Quality Hotel Strand  på Gjøvik og lad batteriene i det forfriskende badevannet. Det er ikke bare spahotell og sentrumshotell som har deilige basseng. I Langesund kan du ta besøke vårt barnevennlige bademekka på Quality Hotel Skjærgården, som byr på både innen- og utendørs badeland for store og små.

Bassengfavoritter i Norden

Er du på besøk i nabolandet Sverige, kan du mellom all shopping og sightseeing i Stockholm eller Göteborg kan du ta et herlig dykk i bassengene på takterrassen på Clarion Hotel Sign og Clarion Hotel Post. I Finland byr Clarion Hotel Helsinki på et fantastisk basseng på takterrassen med utsikt over hovedstaden. Den eventyrlystne kan svømme til ytterkanten av bassenget og se ned - der er nemlig et gjennomsiktig glassgulv!

Kombiner bassenglivet med spa

Flere av hotellene med basseng er spahotell med store spaavdelinger med badstuer og relaxområder, perfekt for en avkoblende atmosfære. Andre hotell ligger sentralt til i storbyene og byr på mye mer i tillegg til basseng og spaliv. Finn din favoritt og book ditt neste opphold i listen nedenfor!

Du trenger ikke reise langt avgårde for å finne et hotell med basseng. Les om 10 av våre fantastiske hotellbasseng i Sverige og Norge!

Kombiner herlig overnatting og svømmebasseng avslapning på spa. Se oversikten over alle våre spahotell.

Les mindre
38 hotell i

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.5.019 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.