Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Danmark

  • Stort konferanserom med behagelige stoler samt bord på Clarion Hotel Copenhagen Airport
  • Mellomstore konferanserom med stoler, bord og garderobe på Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Danmark

Velkommen til Københavns viktigste møteplass. Med 2 minutters til Terminal 3 passer Clarion Hotel Copenhagen Airport like bra for konferanser, som for spa og matopplevelser, mens du venter på at reisen skal begynne.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Velkommen til et førsteklasses Clarion Hotel, rett ved Københavns flyplass der hele verden møtes i et internasjonalt miljø av kunst, musikk og mat.

Hva er din tid verdt?

Med kun 2 minutters gange til knutepunktet Terminal 3 sparer du mye tid ved å bo her. Kort gangavstand gjør det enkelt å ta seg til øvrige fly som går fra Terminal 2 og terminalen CPH Go, der lavpriskjedene lander og tar av fra. T-banen, som har direkte tilknytning til Terminal 3, gjør at du samtidig har muligheten til å oppleve alt København har å tilby. Til og med togstasjonen der Øresundstoget passerer ligger rett under Terminal 3. 

Konferanselokaler på flyplassen

Leter du etter konferansefasiliteter med real wow-faktor, så er The Hangar, med plass til 2150 gjester noe for deg! Ta gjerne en titt her.

Utover The Hangar har vi 33 lyse og fleksible møte- og konferanselokaler i ulike størrelser klare for å ta i mot alt fra 4 til 500 personer. 14 av disse møterommene ligger i 4. etasje i Terminal 3. Med flyplass, motorveien E20 og t-banen rett utenfor døren passer det like bra for impulsmøter som for flerdagskonferanser med deltakere fra alle verdens hjørner. Les mer om våre konferanse- og eventmuligheter her.

Våre minste rom er byens største

Vi tilbyr 383 romslige rom med moderne skandinavisk innredning. Våre minste rom er byen største, med sine 33 kvadratmeter, og vindu fra gulv til tak. Uansett om du jakter et smidig rom bare for deg, en feststemt suite, eller et rom der hele familien får plass, kan Clarion Hotel Copenhagen Airport tilby rom som passer for deg! Les mer om våre hotellrom her.

Kulinarisk reise i verdensklasse

I samarbeid med Marcus Samuelsson og Kitchen & Table tar vi deg med på en kulinarisk reise som kombinerer tradisjonelle nordiske råvarer og lokale tradisjoner med Manhattens smaker. Dette er gastronomi fra president Obamas favorittkokk og vi kaller det Fun Dining. Selvsagt er du velkommen om du ikke er gjest hos oss! 

Trening før frokost eller et dypp i saltvannsbassenget etter en lang dag? 

Vårt treningsrom er åpent døgnet rundt og vår spa- og relaxavdeling tilbyr et oppvarmet saltvannsbasseng, aromabadstue og seks behandlingsrom. Tilgang til spaet er gratis i forbindelse med booket behandling og det koster 250 DKK per person, per gang uten behandling. Spaet er et voksenområde og  barn under 16 år har derfor ikke adgang. Les mer om Spa og trening her. For deg som heller vil trene utendørs finnes det bra løyper utenfor døren. Hvorfor ikke ta en løpetur langs Øresund?

Velkommen til Clarion Hotel Copenhagen Airport – Københavns viktigste møtesplass!

Kontakt

  • Ellehammersvej 20 2770 Kastrup , Danmark

Finn fram til hotellet

T-bane

Ta linje M2 fra sentrale København til Københavns lufthavn, dette tar 10-15 minutter. Så går du langs en gangvei med overbygg og kommer rett inn i hotellets lobby. 

Fra flyplassen

minutters gange langs gangsti med overbygg fra Terminal 3 til hotellets lobby.

Taxi

Resepsjonen booker gjerne en taxi for deg.
Om du ikke er på hotellet eller ønsker å booke selv anbefaler vi Taxi 4x27 telefon +45 27 27 27 27.

Om Clarion Hotel Copenhagen Airport

Antall hotellrom

383 rom

Konferanse- og møteromkapasitet

33 rom – opp til 2150 personer

Avstand København sentralstasjon

7,3 km – ca. 20 minutter med bil

Avstand flyplass Copenhagen Airport

2 minutters gange fra Terminal 3

Om Clarion Hotel®

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.