Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Danmark

  • Stort konferanserom med behagelige stoler samt bord på Clarion Hotel Copenhagen Airport
  • Mellomstore konferanserom med stoler, bord og garderobe på Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Danmark

Velkommen til Københavns viktigste møteplass. Med 2 minutters til Terminal 3 passer Clarion Hotel Copenhagen Airport like bra for konferanser, som for spa og matopplevelser, mens du venter på at reisen skal begynne.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,5
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til et førsteklasses Clarion Hotel, rett ved Københavns flyplass der hele verden møtes i et internasjonalt miljø av kunst, musikk og mat.

Hva er din tid verdt?

Med kun 2 minutters gange til knutepunktet Terminal 3 sparer du mye tid ved å bo her. Kort gangavstand gjør det enkelt å ta seg til øvrige fly som går fra Terminal 2 og terminalen CPH Go, der lavpriskjedene lander og tar av fra. T-banen, som har direkte tilknytning til Terminal 3, gjør at du samtidig har muligheten til å oppleve alt København har å tilby. Til og med togstasjonen der Øresundstoget passerer ligger rett under Terminal 3. 

Konferanselokaler på flyplassen

Leter du etter konferansefasiliteter med real wow-faktor, så er The Hangar, med plass til 2150 gjester noe for deg! Ta gjerne en titt her.

Utover The Hangar har vi 33 lyse og fleksible møte- og konferanselokaler i ulike størrelser klare for å ta i mot alt fra 4 til 500 personer. 14 av disse møterommene ligger i 4. etasje i Terminal 3. Med flyplass, motorveien E20 og t-banen rett utenfor døren passer det like bra for impulsmøter som for flerdagskonferanser med deltakere fra alle verdens hjørner. Les mer om våre konferanse- og eventmuligheter her.

Våre minste rom er byens største

Vi tilbyr 383 romslige rom med moderne skandinavisk innredning. Våre minste rom er byen største, med sine 33 kvadratmeter, og vindu fra gulv til tak. Uansett om du jakter et smidig rom bare for deg, en feststemt suite, eller et rom der hele familien får plass, kan Clarion Hotel Copenhagen Airport tilby rom som passer for deg! Les mer om våre hotellrom her.

The Social Bar & Bistro

Vår meny tilbyr deg klassiske bistroretter med en moderne vri. Uansett om du er fysen på en liten munnfull eller et fullt måltid, her har vi noe for alle. Ølet serveres alltid kald, og vinkartet vårt tilbyr en inspirerende reise rundt om i verden. Så møt oss på The Social, vi gleder oss til å se deg!

Trening før frokost

Vårt treningsrom er åpent døgnet rundt, for deg som heller vil trene utendørs finnes det bra løyper utenfor døren. Hvorfor ikke ta en løpetur langs Øresund?

Velkommen til Clarion Hotel Copenhagen Airport – Københavns viktigste møtesplass!

Kontakt

  • Ellehammersvej 20 2770 Kastrup , Danmark

Finn fram til hotellet

T-bane

Ta linje M2 fra sentrale København til Københavns lufthavn, dette tar 10-15 minutter. Så går du langs en gangvei med overbygg og kommer rett inn i hotellets lobby. 

Fra flyplassen

minutters gange langs gangsti med overbygg fra Terminal 3 til hotellets lobby.

Taxi

Resepsjonen booker gjerne en taxi for deg.
Om du ikke er på hotellet eller ønsker å booke selv anbefaler vi Taxi 4x27 telefon +45 27 27 27 27.

Om Clarion Hotel Copenhagen Airport

Antall hotellrom

383 rom

Konferanse- og møteromkapasitet

33 rom – opp til 2150 personer

Avstand København sentralstasjon

7,3 km – ca. 20 minutter med bil

Avstand flyplass Copenhagen Airport

2 minutters gange fra Terminal 3

Om Clarion Hotel®

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.