Medlemskap
Rooftop pool with view at Clarion Hotel Helsinki.

Glamorøst takbasseng på Clarion Hotel® Helsinki

Hovedstaden i Finland, Helsinki, er kjent for mye. Byen byr på staselig arkitektur, spennende shopping, koselige kafeer og ikke minst et stort antall spa. For deg som helst ikke går glipp av sistnevnte under besøket, er takbassenget på Clarion Hotel® Helsinki et absolutt must.

En velværeavdeling med fantastisk utsikt

Enten du vil lade opp til en spennende dag eller en morsom festkveld – eller kanskje slappe av etter en dag full av interessante opplevelser – er Rooftop Pool på Clarion Hotel® Helsinki akkurat det rette stedet å dra. Fra takbassenget har du fantastisk utsikt over byen i tre retninger, og ved siden av bassenget finner du både komfortable loungemøbler og en varmende badstue. Dersom du er gjest på hotellet, har du fri tilgang til takterrassen, takbassenget og badstuen, uansett årstid.

Utforsk hotellets flotte treningsstudio

Ikke langt fra bassenget på taket finner du hotellets topp moderne og velutstyrte treningsstudio. Her kan du kvitte deg med overflødig energi og deretter slappe av ordentlig i det oppvarmede takbassenget. Etter dette er det perfekt å skifte på hotellrommet før du besøker restauranten for god mat og friske drinker. Også i restauranten kan du selvfølgelig nyte en fantastisk panoramautsikt over byen!

The sauna at Clarion Hotel Helsinki.Kids in the rooftop pool at Clarion Hotel Helsinki.

Takbasseng

Helsinki

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Tyynenmerenkatu 2, 00220 Helsinki
 • contactPhoneTelefon
  +358-10-8503820
 • emailContactE-post
  cl.helsinki@strawberry.fi
 • Stengt for lunsj

  Bassenget og badstuen holder stengt i noen timer midt på dagen. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.