Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Unn deg et opphold på et av våre spahotell

Drømmer du om å titte opp på stjernehimmelen fra en badestamp, eller har du lyst å unne deg en velfortjent massasje? Om du vil kombinere en storbyhelg med en spaweekend, inklusiv et avslappende bad eller en behandling, har vi flere hotell med spa.

Slapp helt av og ta en spaweekend

Vil du ta en pust i bakken, nyte god mat og koble helt av på spa? Mulighetene er mange. Ta deg inn på spahotellet Farris Bad langs skjærgården i Larvik, idylliske Son Spa i Oslofjorden, eller kombiner en helg i Stockholm eller Göteborg med et herlig dykk i bassengene på takterrassen på Clarion Hotel Sign og Clarion Hotel Post. Om det er nettopp storbyen du vil ha en pause fra ligger flere av våre hotell med spa både på fjellet og ved sjøen, både i Norge, Sverige og Danmark.

Her ser du alle hotell som har spa og behandlinger. Flere av hotellene er rene spahotell som har store spaavdelinger med en rekke basseng, badstuer og relaxområder, perfekt for en avkoblende atmosfære under hotelloppholdet. Andre hotell ligger sentralt til, har mindre spaavdelinger, byr på mye mer i tillegg til spa. Finn din favoritt og book ditt opphold i listen nedenfor!

Les mindre
22 hotell i SPA

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.