Høres varmt vann, badekåper og svømmetak fint ut? Du trenger ikke reise langt avgårde for å finne et hotell med basseng. Bli fristet av 10 fantastiske hotellbasseng i Norge og Sverige – og hopp i det!

Takbasseng på Clarion Hotel Sign i Stockholm
Takbasseng på Clarion Hotel Sign i Stockholm

Basseng på hotellet kan fort gjøre oppholdet ekstra bra. At barna elsker å få plaske rundt er en kjent sak, men de blå, varme herlighetene er ikke bare forbeholdt de små! Kanskje en svømmetur før frokost passer deg best, eller hva med et kveldsbad før du hopper til køys? Å bruke dagen til å slappe av i vannet eller ved bassengkanten gir både ny energi, lave skuldre og deilig feriefølelse.


Pakk badetøyet og book hotell med basseng!


NORGE


Farris Bad i Larvik


Par i bassenget på Farris Bad i Larvik


Delvis på land og delvis over Larviksfjorden finner du Nordens største spahotell, Farris Bad. I spaet kan du velge og vrake mellom badstuer, kaldkulp, klildevannsgrotte og varmkulp. Bade i fjorden under spaet kan du også, eller så kan du svømme i det store bassenget med brusende, masserende funksjoner. Fra Oslo når du Farris Bad på ca. 1,5 time.


Quality Hotel™ Grand Kongsberg i Kongsberg


Basseng på GruveSpa på Quality Hotel Grand Kongsberg


Det er ikke bare spahotell og hotell i hovedstedene som har deilige basseng. Om du ikke ennå har bodd på Quality Hotel Grand, Kongsberg er det verdt å ta turen! I hotellets GruveSpa kan du ta badstue og boblebad, og svømme i bassenget.


Quality Hotel™ Strand på Gjøvik


Basseng på Otium spa på Quality Hotel Strand på Gjøvik


Ved Mjøsa, Norges største innsjø, ligger Gjøvik og Quality Hotel Strand. Her kan du lade batteriene på Otium Spa, med både kurbad, tyrkisk hamam og kaldkulp. Og selvsagt – et herlig, blått basseng.


Quality Hotel™ Skjærgården i Langesund


Utendørsbasseng på Quality Hotel Skjærgården i Langesund


Med sjøen like utenfor og med et realt bademekka inne, trenger du ikke egentlig å reise lenger enn til Quality Hotel Skjærgården på ferie. Hotellets badepark er enorm, med fossefall, palmer og vannsklie. Vannet i de store bassengene holder 31 grader hele året. Det samme gjør utendørsbassenget, med utsikt over havet.


SVERIGE


Clarion Hotel® Arlanda Airport på Arlanda flyplass


Takbasseng på Clarion Hotel Arlanda Airport


Midt i SkyCity på Stockholms flyplass ligger Clarion Hotel Arlanda Airport. Her kan du både trene og ta badstue – og ikke minst bade. På toppen av hotellet venter et herlig, 9 meter langt utendørsbasseng med solterrasse.


Clarion Hotel® Sign i Stockholm


Takbasseng på Clarion Hotel Sign


I 8. etasje på Clarion Hotel Sign finner du Selma City Spa hvor du både kan ta badstue og spabehandlinger. Her oppe ligger også hotellets solterrasse og utendørsbasseng, med utsikt over Kungsholmen. Vannet er oppvarmet året rundt. Du kan dermed like gjerne nyte deilige timer i vannet midt på vinteren som på sommeren.


Clarion Hotel® Stockholm i Stockholm


Utendørsbasseng på Clarion Hotel Stockholm


Midt i byen, på Södermalm, ligger Clarion Hotel Stockholm. På hotellets Elements Spa venter både tørrbadstu, dampbadstu, innendørs- og utendørsbasseng! En dukkert i bassenget ute gir fantastisk utsikt mot Årstaviken.


Avalon i Gøteborg


Hotellbasseng på taket på Avalon i Gøteborg


Har du stått på gaten utenfor Avalon og kikket opp? En del av Avalons basseng henger nemlig på utsiden av hotellfasaden, noe som gjør badingen her ekstra morsom. Titt ned på menneskene og bylivet langt der nede mens du svømmer høyt over Gøteborg. Bassenget er åpent i sommerperioden mai - september.


Clarion Hotel® Post i Gøteborg


rooftop-pool-clarion-hotel-post


Med restauranter, barer og spa og med Gøteborg like utenfor døren er det vanskelig å kjede seg på Clarion Hotel Post. Ikke minst om du tar heisen til takbassenget og terrassen i 13. etasje. Med 360 graders utsikt over byen og 30 grader i vannet hele året kan du fort bli lenge i dette utendørsbassenget!


Stenungsbaden Yatch Club i Stenungsund


Innendørsbasseng på Stenungsbaden Yatch Club i Stenungsund


Ved Hakefjorden, 40 minutter fra Gøteborg, troner idylliske Stenungsbaden Yatch Club i skjærgården. Her kan du seile og spille volleyball, eller bare puste ut og synke ned i vannet. Hotellets Bluewater Sports & Health Club har blant annet jacuzzi, utendørs varm kilde og innendørs basseng.


Her finner du alle hotell med basseng!