Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Stockholm

Skal du til Stockholm? Uansett hvilket av våre hotell du bor på er det enkelt å oppdage den svenske hovedstadens severdigheter, og dine nye favorittsteder. Med T-bane, trikk, buss eller til fots kommer du deg enkelt rundt mellom byens øyer.

Vil du ha en pakke? I Packtivity kan du velge mellom opplevelser og aktiviteter du kan booke i samme slengen som hotelloppholdet. Bare hyggelig!

Perfekt by for weekendturer

Stockholm er en by du kan besøke året rundt og som byr på shopping, kultur og flere ulike opplevelser. Mange av våre hotell i Stockholm ligger sentralt til, men også hotellene utenfor bykjernen har sentral beliggenhet tett på transportmuligheter som tar deg raskt inn til sentrum. Ta en storbyhelg med venner eller familie - Stockholm har noe for alle!

Citypuls på Norrmalm, Östermalm & Kungsholmen

På Norrmalm har du alt i gangavstand fra hotellene. Blant arkitekturperlene skiller Stockholms Stadsbibliotek og jugendpalasset Centralbadet seg ut. I ærverdige Östermalm ligger noen av våre Stockholmshotell, blant steinhus fra 1800-tallet, en mengde butikker og fine avenyer. Fra hotellet på Kungsholmen er det bare et steinkast til byparkene og Stockholms rådhus, Stadshuset. Mitt i city finns hotellene At Six, Hobo och den populära restaurangen TAK, som har utsikt över Stockholms slott.

Fargerike Södermalm 

I bydelen Södermalm finnes det noe for enhver, fra fargerike Hornstull med rockeklubber og restauranter, til trendy SoFo med vintagebutikker, bohemske kaféer og barer.

Muséer & kultur i Gamla Stan

Pulsåren i Gamla Stan er Västerlånggatan, som strekker seg mellom Riksdagshuset i nord og Slussen i sør. Vandre i smale gater og ta en kaffepause i et middelaldersk kjellerhvelv før du spaserer opp til Stortorget, Slottet og Storkyrkan. Gå ned til Skeppsbro og ta Djurgårdsfärjan over till Skeppsholmen og Moderna muséet. 

Gröna Lund, Skansen & Djurgården

Ta buss (eller båt!) ut til Djurgården og besøk fornøyelsesparken Gröna Lund, dyreparken Skansen eller vakre Rosendals Trädgård.

Konferanse- og møtelokaler i Stockholm

Skal du til Stockholm på møte eller konferanse kan du lese mer om vårt utvalg av møtelokaler i Stockholm her

Mer om Stockholm

10 skjulte restaurantperler i Stockholm
5 unike restauranter i Stockholm
5 Stockholms-sevärdheter som funkar året runt
Retro, klassisk, nytt og moderne – Stockholm omfavner alt

Närliggande destinationer

Arlanda flyplass/Märsta
Haninge
Södertälje
Uppsala

Les mindre
24 hotell i Stockholm

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.