Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Gøteborg

I Gøteborg kan du velge mellom konferansehotell med god kollektivtransport inn til bykjernen, designhotell midt i sentrum eller prisvennlige hotell med kort avstand til det aller meste.

Sentral beliggenhet i Göteborg – uansett hvilken bydel du velger 

Det er enkelt å reise lokalt i Göteborg, så uansett hvilket av våre hotell du bor på ligger alt til rette for å oppleve byens severdigheter og attraksjoner. Vi har hotell i Göteborg sentrum, på Skeppsbron, på Drottningtorget, nært Ullevi, nært Liseberg, og på Eriksberg samt Tingstad.  

Fra Liseberg og festivaler til sjarmerende Haga og livlige Avenyn 

Ta trikken eller bussen fra hotellet til avslappende Majorna eller Haga og nyt folkelivet. Gå fra hotellet til Avenyn, shopp i Nordstan eller dans natten lang på noen av Andra Långgatans nattklubber. Opplev Göteborgs kunstmuseum, nye Ullevi Stadion eller Slottsskogen, hvor musikkfestivalen Way Out West holdes i august hvert år. Besøk Masthuggskyrkan og nyt den vakre utsikten over byen. Glem heller ikke fornøyelsesparken Liseberg og fiskemarkedet Feskekörka, hvor du blir minnet om at Göteborg er en levende havneby.

Fisk- og skalldyrelskerens paradis

Om du liker fisk og skalldyr har du kommet til riktig sted. Göteborg har mange restauranter med fokus på havets herligheter i gangavstand fra våre hotell.

Hotell nær Göteborg C

Rett ved Göteborgs sentralstasjon finner du et par av våre hotell, og de øvrige kommer du til enkelt med buss, trikk eller taxi.

Mer om Göteborg

Les vår store guide om Göteborgs beste restauranter og barer

Nærliggende destinasjoner

Borås

Stenungsund

Trollhättan

Varberg

Vänersborg

Vil du ha en pakke? I Packtivity kan du velge mellom opplevelser og aktiviteter du kan booke i samme slengen som hotelloppholdet. Bare hyggelig!

Les mindre
21 hotell i Gøteborg

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.