strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
View of the lake in Östersund in the autumn.

Gjør det luksuriøst med spa i Östersund

Nyt fantastisk avslapning på spa når du besøker Östersund. Den jamtlandske byen tilbyr mange spa-muligheter for deg som vil ta en pause fra hverdagen og alle gjøremål. Perfekt både for besøkende som ønsker å gjøre reisen til noe ekstra og for innbyggere i Östersund som vil unne seg en dag på spa!

En god måte å roe ned eller lade opp på

Enten du vil slappe av etter å ha brukt dagen på å oppdage Östersund eller ønsker å lade opp for kvelden, er et spa-opphold alltid et godt valg. Et øyeblikk i et boblebad eller badstue gjør godt for både kropp og sjel og hjelper deg med å finne roen i den ellers stressende hverdagen. De mange spa-mulighetene gjør også Östersund til et utmerket reisemål for vennegjenger, par, familier og bedrifter.

Spahotell med både lav og høy puls

Et av spa-hotellene i Östersund som lokker med både innendørs- og utendørsbasseng, badstue og behandlinger er Frösö Park Hotel. To etasjer byr på mange avslapningsmuligheter hvor du kan nyte en veldig fin dag – enten alene eller sammen med de du liker. Et annet hotell er Clarion Hotel® Grand Östersund, som byr på både avslappende og nervepirrende aktiviteter. Tilbring noen timer i velværeavdelingen med basseng og badstue, eller bruk litt energi på treningsstudioet i nærheten!

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage